Görüş Bildir
Haberler
Meral Akşener Taburcu Oldu

Meral Akşener Taburcu Oldu

Kalp rahatsızlığı nedeniyle dün hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taburcu oldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle dün Ankara Kavaklıdere’deki Güven hastanesine kaldırılmıştı. 

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu, bu sabah hastane önünde yaptığı açıklamada 'Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak. Türkiye'nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük. Karış karış ülkemizi gezen cesur insan bu süreçte biraz yoruldu istirahat edecek' dedi. 

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez de,  'Sayın Genel Başkanımız birazdan taburcu olacaklar. Türkiye tarihi bir dönemeçten geçiyor. Sayın genel başkanımızın sırtında çok ama çok ağır sorumluluklar var. Stresli bir dönemden geçiyor. Çok ağır tempoda çalıştı geçtiğimiz günlerde. Dün de ifade ettiğimiz gibi kalbinde bir ritim bozukluğu oldu. Şu anda her şey yolunda. Bir süre istirahat etmesi gerekiyor. Genel başkanımız bir süre sonra kaldığı yerden aynı tempoyla, hizmet sevdasıyla yoluna devam edecektir' ifadelerini kullandı.

Akşener, 10.50'de tedavi gördüğü hastaneden ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
14
2
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yönetici Bilal

ENSONHABER diye şerefsiz yandaş bir medya var, bütün şerefsiz karaktersizlerin yorumlarını yayınlıyor, kadıncağıza he hakaretler ediyorlar, bu şerefsiz haber... Devamını Gör

mert ali

aynısını burası da yapıyor.

Sertan Başer

Geçmiş olsun tekrardan Sayın Akşener, etrafınızda tedbirleri arttıracak istihbari vaziyetleri alın derim sayın Başkan, tavsiyemi gerçekten dikkate almanızda ... Devamını Gör