Görüş Bildir
Haberler
Meral Akşener'in Grup Toplantısında Erdoğan'ın Sisi ile Görüşmesini Tiye Alan Bir Video Yayımlandı

Meral Akşener'in Grup Toplantısında Erdoğan'ın Sisi ile Görüşmesini Tiye Alan Bir Video Yayımlandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın Sisi ile görüşmesini geçmişteki konuşmalarını hatırlatarak tiye alan Akşener, 'Seçimlere yaklaştığımız son düzlükte yeni işareti olarak, Rabia ile Esma'yı değil artık Napolyon'u hatırlarsınız. Para para para...' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Sayın Erdoğan seçimini Binali Beyden yana değil, Sisi'den yana kullanmaya karar vermiş.'

'Sayın Erdoğan seçimini Binali Beyden yana değil, Sisi'den yana kullanmaya karar vermiş.'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile tokalaşmasına ilişkin, 'Sayın Erdoğan, Sisi'yle hasret giderdi. Sayın Erdoğan'ı futbol aşkı pamuk gibi yapmış. Yakında Beşer Esad'la birlikte maça giderse şaşırmayın. Evet, görünen o ki Sayın Erdoğan seçimini Binali Beyden yana değil, Sisi'den yana kullanmaya karar vermiş. Sayın Erdoğan kazananın yanında olmayı sever, baktı ki İstanbul'da Ekrem başkan kazandı, biraz vakit aldı ama döndü dolaştı Sisi'yi seçti. Rabia işareti yapa yapa gezdiği elini Sisi'ye kaptırmış, Esma'nın onurunu da Katar'a bırakıp gelmiş oldu. Seçimlere yaklaştığımız son düzlükte yeni işareti olarak, Rabia ile Esma'yı değil artık Napolyon'u hatırlarsınız. Para para para...' yorumunda bulundu.

Toplantıda yayımlanan videoda Erdoğan'ın geçmiş konuşmalarını hatırlatan bir video yayımlandı.

'Tercihen birkaç makale okumuş İçişleri Bakanı gerekiyor'

'Tercihen birkaç makale okumuş İçişleri Bakanı gerekiyor'

Akşener, Soylu'ya sert sözlerle yüklenerek, 'Alamet'i farikası her fırsatta cıvık çıkışlar yapması değil, işini ciddiyetle, liyakatle yapması olan ve tercihen güvenlik konusunda birkaç makale okumuş, Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışır gerçek bir İçişleri Bakanı gerekiyor' dedi.

Ne olmuştu? 👇

İlgili haber👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
14
8
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

AKP, ferasetine güvendiği cahillerin irfanını o kadar dehşet temsil ediyor ki, halk ile yobazlar net bir şekilde birbirinden ayrıldı. Vucüttaki tümörün dağıl... Devamını Gör

gokhan aslan

aklımdan geçenleri söylesem içeri alırlar. neyse bende kalsın düşüncelerim

Resho

Fotoğrafta photoshop var arkadaşlar! Arkadan 5 tane adam elini zorla uzattıryor, yanaklarını da 2 kişi gülümsesin diye çekiyor. Yeşil perde olduğu için onlar... Devamını Gör