Melih Gökçek'ten, Oğlunun Aday Gösterilmemesiyle İlgili Açıklama
Melih Gökçek'ten, Oğlunun Aday Gösterilmemesiyle İlgili Açıklama

İçeriğin Devamı Aşağıda
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oğlu Osman Gökçek’in AK Parti’den milletvekili adayı gösterilmemesine yönelik bir açıklama yaptı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oğlu Osman Gökçek'in AK Parti'den milletvekili adayı gösterilmemesiyle ilgili resmi Twitter adresinden, ''Twit alemine ve kamuoyuna... Oğlum Osman Gökçek'in aday olmaması üzerine düşüncelerim'' başlığı altında bir açıklama yaptı.
Gökçek, oğlunun aday gösterilmemesine üzüldüğünü belirterek AK Parti'nin prensip kararı gereği böyle bir karar aldığını belirtti. Gökçek, 'Ben 37 yaşında siyasete başladım. Oğlum 31 yaşında ... Önünde çok zaman var İnşallah...' dedi.
Yorum Yazın
bu adam sınıf başkanlığı falan yapmıştır babasının torpiliyle.tecrübesiyle o adaylar arasında iyi dururdu yani! birde benim bildiğim gökçek ailesi çirkefliğ... Devamını Gör
Merhaba Ben Selim, 3015 yılından geliyorum. Esenler'de konfeksiyoncuyum. Uzay araçları filan hikaye, eniştemin 97 model şahine yeni tüp taktırdık. Anlayacağı... Devamını Gör
Bursadan Arınçtan gol haberi mi var Gökçek :)