Görüş Bildir
Haberler
Medeni Kanunu Hedef Alan Ali Edizer, Şimdi de Elmalı'daki Tahliye Kararlarını Savundu

etiket Medeni Kanunu Hedef Alan Ali Edizer, Şimdi de Elmalı'daki Tahliye Kararlarını Savundu

Laikliği ve Medeni Kanunu hedef alan açıklamalarıyla tepki çeken GATA eski Başhekim Yardımcısı Ali Edizer, Elmalı'da görülen çocuk istismarı davasında verilen tahliye kararlarını savundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya’da iki kardeşin cinsel istismara uğramasına ilişkin davada tutuklu yargılananan anne ve üvey babanın tahliyesine yönelik tepkiler sürüyor. 

Son olarak Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de HSK'nın konuyla ilgili inceleme başlattığını açıkladı.

Laikliği ve medeni kanunu hedef alan, erkeklere 'ikinci eş alın' çağrısıyla gündeme gelen ve ardından GATA Başhekim Yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer ise Elmalı'da görülen davada verilen tahliye kararlarını savundu. Edizer mahkemenin kararı için vatandaşlara 'sabırla sükunetle hukuk dairesinde yaklaşın' dedi.

"O hakimler de en az benim kadar vicdanlı" 🎥

Sosyal medya hesabından bir video yayımlayan Edizer, şunları söyledi:

'Şu Elmalı'daki istismar meselesi ile alakalı, sağdan soldan herkesin infial derecesinde tepki göstermesine birazcık hayret ediyorum. Hukukçu değilim, herkese lazım olduğu kadar hukukla ilgim var. Fakat unutmayalım ki ağır ceza mahkemesinin heyeti 3 tane hakim. Bunlar seçilmiş. Bugüne kadar kayda değer hatalar yapmamış insanlar. 

Bu 3 hâkim, inanıyorum ki -şu ya da bu sebeple istisnalar olabilir noksanlar olabilir- en az benim kadar vicdan sahibi, en az benim kadar canilere öfkesi olan, en az benim kadar adaletin tesisi konusunda hassasiyeti olan ve en az benim kadar vatansever ve dürüst insanlardır. 3 hakimin en az ikisinin ısrarla verilmiş kararları varsa lütfen bu konuya toplumu tahrik ederek, adalete karşı olan güveni sarsma ateşine benzin dökerek değil; sabırla sükunetle hukuk dairesinde yaklaşın. Bilmiyoruz, bilmiyoruz...'

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
442
217
65
13
8
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yien

Senin "kadarsa" verdikleri karar çok normal o zaman. Kansızlar çünkü.

Sedat Yılmaz

Deli bir değil ki baş edesin.

safirmavideniz

İleride seni görevden alacak hakimlere de aynı saygıyla yaklaşacak mısın acaba ?