Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı Mazo Kimdir? Armağan Oğuz Kaç Yaşında ve Hangi Yapımlarda Yer Aldı?

Masumlar Apartmanı Mazo Kimdir? Armağan Oğuz Kaç Yaşında ve Hangi Yapımlarda Yer Aldı?

Dün akşam yayınlanan Masumlar Apartmanı son bölümde, yeni karakter Mazo yer aldı. Han’ın çöp toplamaya çıktığında karşılaştığı Mazo karakteri, dizinin de en çok merak edilen sahneleri oldu. Çöp toplayan Han'ın karşısına gece yarısı çıkan Mazo, ona meydan okudu. İkili arasında ise kavga yaşandı. Peki, Masumlar Apartmanı Mazo kimdir? Armağan Oğuz kaç yaşındadır ve hangi yapımlarda yer aldı? İşte Masumlar Apartmanı Mazo ile ilgili son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masumlar Apartmanı dün akşam yeni bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Birbirinden heyecanlı olayların yaşandığı Masumlar Apartmanı son bölüme, diziye Mazo karakteri ile dahil olan Armağan Oğuz damga vurdu. İşte Masumlar Apartmanı Mazo Armağan Oğuz ile ilgili ayrıntılar…

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Detayları

Masumlar Apartmanı Mazo Kimdir?

Masumlar Apartmanı Mazo Kimdir?

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Son olarak yine TRT1'de yayınlanan 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı' dizisinde Radko'yu canlandıran Armağan Oğuz, Mazo rolüyle Masumlar Apartmanı'na transfer oldu.

Dizinin yeni karakteri Mazo, gece yarısı çöp toplayan Han'ın karşısına çıktı. Han'a bu bölgenin kendisine ait söyleyen Mazo meydan okudu. İkili arasında ise kavga yaşandı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Mazo ve Han arasında nelerin yaşanacağı ise merak konusu oldu.

Armağan Oğuz Kimdir?

Armağan Oğuz Kimdir?

Armağan Oğuz, 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2004’te İstanbul Erkek Lisesi’nden ve ardından Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik bölümünden mezun oldu. “2008 Best Model of Türkiye” ödülünü aldı ve aynı sene “Best Model of the World” yarışmasında Türkiye’ ye ikincilik ödülünü getirdi. Sonrasında New York’a yerleşti ardından kariyerini New York Film Academy’de aldığı sinema oyunculuğu eğitimiyle sürdürdü.

Hem model olarak görev alırken bir yandan da oyunculuk yapmaya başladı. 2011'de New York Fashion Week‘te yer aldı. Ardından oyuncu olarak Amerika’da bazı okul projelerinde ve bağımsız filmlerde roller aldı. Oyunculuk eğitimimi Hollywood Film Akademisi’nde tamamladı. 2012 yılında Türkiye’ye döndü. Dağ 2'de rol aldı. Oyuncu 1,92 boyunda ve 83 kilodur.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın