Görüş Bildir
Haberler
TV
MasterChef Türkiye 2022 Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Ana Kadroya Giren 11. İsim Kim Olacak?

MasterChef Türkiye 2022 Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Ana Kadroya Giren 11. İsim Kim Olacak?

Elif
12.08.2022 - 12:50

Televizyonun en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, her akşam reytinglerde en üst sıralarda yer alıyor. Bu sezon da birbirinden başarılı yarışmacılar arasında mücadele dolu anlar yaşanıyor. Şeflerden oluşan jüriler, her bölüm yarışmacılara zorlu yemekler vererek finale kalan kişiyi seçmeye çalışıyor. En son yayınlanan bölümde ana kadroya giren 10. isim belirlendi. Bu akşamki bölümde ise 11. isim açıklanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acun Medya'nın İngiltere'den uyarladığı aşçılık yarışması MasterChef Türkiye, haftanın her günü TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Her bölümünde heyecan dolu anlar yaşanan yarışmada jüriler, bu sezonun şampiyonunu belirlemek için ana kadroyu oluşturmaya çalışıyor. Yarışmacılar ise elenmemek için bütün hünerlerini sergilemeye çalışıyor.

MasterChef Türkiye 38.Bölüm Fragmanı

MasterChef Türkiye'nin Son Bölümünde Neler Oldu?

MasterChef Türkiye'nin Son Bölümünde Neler Oldu?

MasterChef Türkiye'nin 37. bölümünde jüriler, yarışmacılardan Fransız tatlısı Tarte Tatin yapmalarını istedi. İkinci tura ise Ege, Vural, Yağız, Erkan, Burak ve Ayşegül kaldı. İkinci etabın final turunda yarışmacılara kıymayı kullanarak bir yemek ortaya çıkarmalarını istediler. Final turunun sonunda ise ana kadroya girmeyi başaran 10. yarışmacı Yağız oldu.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın