Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Yarı Finale Yükseldi

Galatasaray Yarı Finale Yükseldi

Enver K.
15.04.2015 - 19:04 Son Güncelleme: 15.04.2015 - 22:13

Türkiye Kupası çeyrek final turunda 4-0’ın rövanşında Manisaspor’la 1-1 berabere kalan Galatasaray yarı finale yükseldi.

Türkiye Kupası'nın en golcü takımı (29) Galatasaray Galatasaray, 4-0 kazandığı ilk maçın avantajıyla Manisaspor ile deplasmanda karşılaştı. Yekta Kurtuluş'un 50. saniyedeki golüyle Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki maçta adeta 1-0 önde başlayan sarı-kırmızılılar, 76. dakikada Hakan Turan'ın şutunda kaleci Sinan Bulut'un büyük hatası sonrası topu ağlarında gördü.

Goran Pandev ile net fırsatlar harcayan sarı-kırmızılılar sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından Galatasaray, Bursaspor'un ardından adını yarı finale yazdıran ikinci takım oldu. Sarı-kırmızılılar'ın final yolundaki son rakibi yarın oynanacak Medicana Sivasspor-Kayserispor eşleşmesinin galibi olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAMZAOĞLU'NDAN MELO SÜRPRİZİ

HAMZAOĞLU'NDAN MELO SÜRPRİZİ

Balıkesirspor'la 16 Şubat'ta İstanbul'da yapılan müsabakada sakatlanıp 23 Şubat'ta bel fıtığı ameliyatı olan Felipe Melo, tam 58 gün sonra formasına kavuştu. Sadece iki antrenmana çıkmasına rağmen Manisa'da oynamak için teknik heyete baskı yapan Brezilyalı yıldız, ilk 11'de sahaya çıktı. Brezilyalı oyuncu maça kaptan çıktı. 62. dakikada yerini Sabri Sarıoğlu'na bırakan Brezilyalı oyuncu pazubandı da Sabri'ye devretti.

Ameliyat ve tedavi sürecinde Medicana Sivasspor, SAİ Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe, Başakşehir, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor lig karşılaşmaları ile Manisaspor'la oynanan ilk kupa maçında görev yapamayan Melo'ya sarı-kırmızılı taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

SEMİH KAYA DA DÖNDÜ

SEMİH KAYA DA DÖNDÜ

Galatasaray'ın 3 Mart tarihinde Manisaspor'u İstanbul'da 4-0 mağlup ettiği ilk maçta geçirdiği sakatlık nedeniyle ligdeki Fenerbahçe, Başakşehir, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalardında forma giyemeyen Semih Kaya, yine bir Manisaspor müsabakasıyla sahalara döndü. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, genç futbolcuyu Manisa'da ilk 11'de sahaya sürdü.

50. SANİYEDE GOL GELDİ

50. SANİYEDE GOL GELDİ

İstanbul'daki 4-0 kazanılan ilk maçın avantajıyla sahaya çıkan sarı-kırmızılılar, henüz 1. dakika dolmadan Yekta Kurtuluş'un golüyle 1-0 öne geçti. Sol kanattan kullanılan taç atışı sırasında defansın arkasında kendini unutturan Goran Pandev, topla buluştuktan sonra pasını penaltı noktasına doğru çıkardı. Atağa destek veren Yekta Kurtuluş, yaptığı sürpriz koşu sonrası yerden tek vuruş ile topu sağ köşeden filelerle buluşturdu.

SİNAN BOLAT'TAN BÜYÜK HATA

Manisaspor, 76. dakikada Hakan Turan ile beraberliği yakaladı. Ceza yayı gerisinde topla buluşan Hakan Turan'ın uzak mesafeden vuruşunda yerden seken top kaleci Sinan'ı yanıltarak ağlara gitti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0