Görüş Bildir
Haberler
Malatya'da Baraj Gölüne Giren 4 Çocuk Boğuldu

Malatya'da Baraj Gölüne Giren 4 Çocuk Boğuldu

Ulaş
20.08.2014 - 19:03
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde serinlemek için Karakaya Baraj Gölü'ne giren 4 çocuk boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Dolamantepe Mahallesi'nde ikamet eden ve yaşları 12-13 arasında değişen 7 çocuk, Toygar Mahallesi mevkisinde serinlemek için göle girdi.

Bir süre sonra, Miraç Ağrıdağı, Metin Bor, Abdullah Karadağ ve Cumali Karadağ'ın suda kaybolması üzerine, arkadaşları çevredeki vatandaşlara haber verdi.

Vatandaşların bilgi vermesi üzerine olay yerine jandarma, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve 112 Acil Servis ekipleri intikal etti.

Ekiplerin çalışmaları sonucu sudan çıkarılan çocuklara, sağlık ekiplerince suni teneffüs yapıldı.

Müdahalelere rağmen kurtarılamayan çocukların cesetleri, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'nın morguna kaldırıldı.

Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut olay yerinde incelemelerde bulundu.

Öte yandan, olay yerine giden itfaiyenin su altı arama kurtarma ekibinin bulunduğu minibüs, Çevre Yolu Battalgazi Kavşağı'nda bir otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan itfaiye erleri Bünyamin Geleri, Tevabil Çetin ve Mustafa Erdemir Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza yapan araçta bulunan ve hafif yaralandıkları belirtilen 3 itfaiye erinin, başka bir araçla olay yerine giderek kurtarma çalışmalarına katıldığı belirtildi.

  • CNN Türk
Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0