Görüş Bildir
Haberler
TV
Mahkum Sezon Finali Tek Parça Kesintisiz İzle! Mahkum Son Bölümde Neler Oldu?

Mahkum Sezon Finali Tek Parça Kesintisiz İzle! Mahkum Son Bölümde Neler Oldu?

FOX TV’nin reytinglerde en üstte yer alan dizilerinden Mahkum, dün akşam sezon finaliyle ekranlardaydı. Mahkum son bölümde Fırat, Barış cezaevinde kalması için elinden gelen her şeyi yapacağını ortaya koydu. Mahkum sezon finali, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tek parça full olarak yayınlandı. İşte sosyal medyada gündem olan Mahkum sezon finali ile ilgili tüm merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mahkum sezon finali ile yine gündeme geldi. Birbirinden önemli olayların yaşandığı Mahkum sezon finalinde, Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış’ın başrol oyuncusu Engin Akyürek’in canlandırdığı Mehmet karakteri de son bölüme konuk oyuncu oldu.

Mahkum Son Bölümde Neler Yaşandı?

Mahkum Son Bölümde Neler Yaşandı?

Herkesin gözleri önünde gerçeği itiraf eden Barış, zihninin içinde yaşayan Savaş’ın yönlendirmesiyle hastalığını ispatlama yoluna gitmeye başladı. İşlediği tüm cinayetleri Savaş’ın talimatlarıyla yaptığı yalanını söyleyip, mahkemenin kararını doğrudan etkilemeye çalıştı. Barış’ın bu itirafına hazırlıksız yakalanan Fırat, mahkemedeki yalanların önüne geçmek için karşı tezlerini hazırladı. Mahkemeden heyet raporuna giden yolda Barış’ın atacağı tüm adımların farkındadır. Ya hapishane ya hastane… Fırat, Barış’ın sonsuza kadar dört duvar arasında kalabilmesi için her yolu denemeye başladı.

Mahkum Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın