Görüş Bildir
Haberler
TV
Mahkum Cemre Diziden Ayrılıyor mu? Mahkum Dizine Hangi Oyuncu Konuk Olacak?

Mahkum Cemre Diziden Ayrılıyor mu? Mahkum Dizine Hangi Oyuncu Konuk Olacak?

GNS
14.04.2022 - 20:58

FOX TV'nin dikkat çeken yeni sezon dizilerinden Mahkum'da birbirinden yeni gelişmeler oluyor. Oyuncu ayrılıklarıyla gündeme gelen Mahkum'a başarılı bir ismin konuk olarak dahil olacağı öğrenildi. Ünlü oyuncunun 18. bölümden itibaren Mahkum'da karşımıza çıkacağı öğrenildi. Peki Mahkum'a kim konuk oluyor? Mahkum'a hangi oyuncu konuk olacak? İşte detaylar....

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV'nin MF Yapım imzası taşıyan başarılı dizisi Mahkum, her perşembe akşamı izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun başrolünü paylaştığı dizi geçtiğimiz haftalarda oyuncu ayrılıkları haberleriyle gündeme gelmişti. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Mahkum'a yeni bir konuk oyuncu dahil olacak. İşte haberin detayları...

Mahkum'a Sürpriz Konuk Oyuncu!

Mahkum'a Sürpriz Konuk Oyuncu!

İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın başrolünde yer aldığı reyting rekortmeni dizi Mahkum'da yeni gelişmeler yaşanıyor. Hikayenin seyri farklı bir noktaya akarken, diziden çıkan ve diziye dahil olan oyuncular büyük bir rol oynuyor.

Seray Kaya Ayrılığı Üzecek!

Seray Kaya Ayrılığı Üzecek!

Mahkum'un Cemre'si olarak ilk bölümden itibaren karşımıza çıkan ünlü oyuncu Seray Kaya, Mahkum'a 17. bölümde veda edecek. Oyuncunun ayrılık haberi sevenlerini son derece üzmüştü.

Sinyor'un Planları

Sinyor'un Planları

Ekibe Talat Bulut'un dahil olmasının üstüne hikayenin bambaşka bir noktaya taşınması dikkatlerden kaçmamıştı. Sinyor'un Barış ve Fırat için planları ise son bulmadı.

Neslihan Arslan Mahkum'da

Neslihan Arslan Mahkum'da

İstanbullu Gelin dizisinden hatırladığımız başarılı tiyatro ve dizi oyuncusu Neslihan Arslan, Mahkum'a 18. bölümde konuk olacak. Arslan'ın dizide polis olacağı öğrenildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın