Görüş Bildir
Haberler
TV
Mahkum'da İki Önemli Gelişme: Mahkum Yayın Saati Mi Değişti?

Mahkum'da İki Önemli Gelişme: Mahkum Yayın Saati Mi Değişti?

FOX TV ekranlarının en çok ilgi gören yapımlarından Mahkum dizisi, soluksuz izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Onur Tuna, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, İsmail Hacıoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Mahkum'a konuk oyuncu olarak dahil olan Talat Bulut'un oynadığı 'Sinyor' karakteri damga vurmuştu. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizi Mahkum, geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Dizinin yayın akışında yer almaması merak konusu olmuştu. İzleyiciler Mahkum 16. bölümünün neden yayınlanmadığını araştırırken yeni bir haberle karşılaştı. Dizinin cephesinde önemli gelişmeler yaşandı. Mahkum dizisinin yayın saatinde değişikliğe gidildi. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısa sürede izleyicilerden beğeni toplayan Mahkum dizisi, Perşembe akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor. “Innocent Defendant” dizisinden uyarlama olduğu bilinen Mahkum, izleyenleri bir yandan heyecana sürüklerken bir yandan da çok eğlendiriyor. Son olarak 15. bölümü ile ekranlara gelen Mahkum'un, geçen hafta yayınlanması beklenen 16. bölümü yayın akışında yer almamıştı. İzleyenleri şoke eden bu durum üzerine dizide yeni gelişmeler ortaya çıktı. Mahkum'un yayın saati değişti.

Mahkum Yayın Saati Mi Değişti?

Mahkum Yayın Saati Mi Değişti?

Son bölümünde oldukça önemli olayların yaşandığı Mahkum dizisi soluksuz izlenmeye devam ediyor. Gündemden düşmeyen Mahkum, geçtiğimiz haftaya kadar perşembe akşamları saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyordu. Yaşanan yeni gelişmelerin ardından dizinin aynı gün yayınlamaya devam edeceği ancak saatinin değiştiği duyuruldu. Mahkum dizisi artık 20.30'da ekranlarda olacak. Değişikliğin sebebinin Ramazan ayı olduğu düşünülüyor.

Mahkum'a Sinyor Damga Vurdu!

Mahkum'a Sinyor Damga Vurdu!

Mahkum dizisinin oyuncu kadrosuna sonradan dahil olan konuk oyuncu Talat Bulut başarılı bir oyunculuk performansı sergiliyor. Talat Bulut her hafta canlandırdığı 'Sinyor' karakteriyle izleyenlerden tam not alıyor.

Seray Kaya Mahkum'dan Ayrılıyor mu?

Seray Kaya Mahkum'dan Ayrılıyor mu?

MF Yapım imzası taşıyan Mahkum, karakterleriyle de büyük beğeni topluyor. Çıkan son haberlere göre dizide 'Avukat Cemre' karakterine hayat veren Seray Kaya'nın veda edeceği biliniyor.  Avukat Cemre Uysal karakterinin 17. bölümde Mahkum dizisinden ayrılacağı iddia edildi. Dizinin sevenlerini üzen bu haberin ardından setten gelen bilgiler üzerine karakterin hikayesinin bittiği anlaşıldı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın