Görüş Bildir
Haberler
TV
Mahkum Dizisinden Müjdeli Haber: Hangi Oyuncu Diziye Dahil Olacak?

Mahkum Dizisinden Müjdeli Haber: Hangi Oyuncu Diziye Dahil Olacak?

GNS
04.04.2022 - 17:50

Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Mahkum'dan sevenlerini hem üzecek hem sevindirecek 2 haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda Seray Kaya'nın ileriki bölümlerde hikayesinin bitmesi sebebiyle diziye veda edeceği öğrenilmişti. Güzel oyuncunun senaryoda son rolünün yazıldığı ifade edildi. Seray Kaya'nın veda edeceği diziye bir yeni oyuncunun dahil olacağı öğrenildi. Peki Seray Kaya, Mahkum'a ne zaman veda ediyor? Mahkum'a hangi oyuncu dahil oluyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV'nin yükselen yıldızı Mahkum dizisi, başarılı hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Güney Kore yapımı bir diziden uyarlanan Mahkum, oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile televizyonda yer alan diğer dizilerden kolaylıkla ayılıyor. Reytinglerde olağanüstü başarılar elde eden dizide İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın müthiş oyunculuğu ise gözlerden kaçmıyor. Geçtiğimiz haftalarda diziye veda edeceği söylenen Seray Kaya'nın ise ayrılık tarihi belli oldu. Aynı zamanda ekibe yeni bir oyuncunun da dahil olacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Mahkum'dan İki Yeni Haber!

Mahkum'dan İki Yeni Haber!

İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın hayat verdiği ikili Barış ve Savcı Fırat arasındaki gelişmeleri yakından takip ettiğimiz Mahkum dizisi, Talat Bulut'un Sinyor olarak ekibe dahil olmasıyla bambaşka bir yere geldi. Dizi, hikayenin başka bir boyutuna giderken her hafta heyecan dolu bekleyiş devam ediyor. Diziden ayrılacak bir oyuncu olduğu geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Dizi ekibinden bir haber daha geldi, yeni bir oyuncu kadroya dahil oluyor.

Mahkum'un Avukat Cemre'si Seray Kaya Diziden Ne Zaman Ayrılıyor?

Mahkum'un Avukat Cemre'si Seray Kaya Diziden Ne Zaman Ayrılıyor?

Savcı Fırat Bulut ile arasında bir aşk mı yaşanacak, hikayenin neresinde yer alacak diye beklediğimiz Avukat Cemre'nin akıbeti ise belli oldu. Seray Kaya'nın hayat verdiği Cemre karakterinin vedası beklenenden biraz daha geç olacak. Seray Kaya 17. bölümde veda edecek.

Mahkum Dizisine Hangi Oyuncu Dahil Oluyor?

Mahkum Dizisine Hangi Oyuncu Dahil Oluyor?

Büyük bir çıkış yakalan Mahkum dizisine konuk bir oyuncu dahil olacağı öğrenildi. Dijital içerik platformu Exxen'in 'Aşk Kumardır' dizisinde ve Erkan Kolçak Köstendil tarafından kaleme alınan 'Tezgah' oyununda yer alan Elit Andaç Çam, Mahkum'a konuk oluyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın