Görüş Bildir
Haberler
MADONNA'NIN MUTLAKA DİNLEMENİZ GEREKEN GİZLİ KALMIŞ 15 HİT ŞARKISI

MADONNA'NIN MUTLAKA DİNLEMENİZ GEREKEN GİZLİ KALMIŞ 15 HİT ŞARKISI

Gzone Magazine
08.04.2015 - 13:58 Son Güncelleme: 10.04.2015 - 16:34

30 seneden fazladır gözümüze, kulağımıza takılmanın bir yolunu bulan hırs, yetenek ve akıl küpü Madonna’nın koca külliyatı içinde bazı şahane şarkıları göz önüne çıkamadı. GZONE müzik yazarı Mert Bell, Madonna’nın çıkmasını dört gözle beklediğimiz yeni video klibi öncesinde sanatçının kariyerinde geri planda kalmış, mutlaka dinlenmesi gereken 15 şarkıyı derledi.

5.Gone (Music-2000): Madonna’nın şarkı sözü yazarlığı konusundaki yeteneklerini sorgulayan herkesin suratına şak diye inmesi gereken gün batımına bakan kovboyun şarkısı.

4.Inside Of Me (Bedtime Stories-1994): Herkesin bitmiş bir aşk hikayesine yorduğu sözleri Madonna aslında o çok küçük yaştayken ölen annesi için yazmış. Bunu bilmek dinlerken içinizi daha da sızlatıyor.

3.Where Life Begins (Erotica-1992): Madonna’nın en iyi 3 albümünden biri olan “Erotica”nın en edepsiz şarkısı, sadece şu metafor için bile bu listede olmayı hak ediyor: “I’m glad you brought your raincoat/I think it’s beginning to rain.”

2.Mer Girl (Ray of Light-1998): Kariyerinin zirvesi sayılan albümünün kapanışında Madonna, prodüktörü William Orbit ile tüyler ürperten (yarı-otobiyografik) bir hikaye anlatırken insanı hipnotize ediyor, başka bir boyuta fırlatıyor.

1.Impressive Instant (Music-2000): Nasıl single olarak yayınlanmadığını anlayamadığım acayip bir enerjiye sahip, %100 saf Madonna neşesi içeren “Impressive Instant” aradan 15 yıl geçmesine rağmen bugün yapılmış kadar güncel tınlıyor.

LİSTENİN DEVAMI VE PLAYLIST İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kaynak: http://gzone.com.tr/madonnanin-gizli-...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın