Görüş Bildir
Haberler
Mac Cihazınızda Oynayabileceğiniz 2022 Yılının En İyi 8 Oyunu

Mac Cihazınızda Oynayabileceğiniz 2022 Yılının En İyi 8 Oyunu

luna
28.10.2022 - 18:33 Son Güncelleme: 12.10.2022 - 04:29

Acaba bu oyunlardan herhangi birini oynadın mı?🤔

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Total War: Warhammer III

1. Total War: Warhammer III

The Creative Assembly ve Feral Interactive tarafından geliştirilen Total War: Warhammer III bir strateji oyunudur. Ana haritada binalar dikebilir, topraklarınızı genişletebilirsiniz. Savaş alanına geldiğinizde ise birimlerinizle gerçek zamanlı bir şekilde savaşabilirsiniz!  Dünyanın kaderinin belirleneceği Kaos Diyarı’na adım atmaya hazır mısın?

2. Yu-Gi-Oh! Master Duel

2. Yu-Gi-Oh! Master Duel

Konami Digital Entertainment tarafından geliştirilen Yu-Gi-Oh! Master Duel, Yu-Gi-Oh evrenindeki en iyi kart oyunlarından biri diyebiliriz. PvP ve PvE modları, çeşitli hikaye görevleri ile yeni stratejiler tasarlamak ve bu stratejilere dayalı yeni desteler yaratmak sizin elinizde. Sizi çok uzun ve keyifli bir macera bekliyor!

3. Pupperazzi

3. Pupperazzi

Sundae Month tarafından geliştirilen Pupperazzi, Kitfox Games tarafından yayınlanan bir fotoğraf oyunudur. Özellikle de köpek severlerin birbirinden sevimli köpeklerle bolca eğlenebileceği bu oyunda tut-getir oynayabilir, giysiler giydirebilir ve onlarla dans edebilirsin. Fotoğrafçılığını konuşturmanın vakti geldi çünkü fotoğraf çekilmeyi bekleyen bir sürü köpek var!

4. Victoria 3

4. Victoria 3

Paradox Development Studio tarafında geliştirilen Victoria 3, Paradox Interactive tarafından yayınlanan büyük strateji ve topluluk simülasyon oyunudur. 19. ve 20. yüzyılın başlarında geçen Victoria 3 oyunu sanayi, topluluklar, halkın üretim ve eğitim düzeyi, kaynakların önemi ve rekabetlerin ortaya çıkması ile zorlu bir toplum yönetimi sunuyor!

5. Diablo Immortal

5. Diablo Immortal

Blizzard Entertainment, Inc. tarafından geliştirilen Diablo Immortal oyunu bir aksiyon ve rol türü oyundur. Altı sınıf arasından bir seçim yaparak karakterinizi oluşturun ve iblis ordularıyla çarpışıp en iyi teçhizatları toplayın. Evet artık belirsizliklerle dolu bu hikayeye heyecanın sürekli dorukta kalacak şekilde başlayabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Two Point Campus

6. Two Point Campus

Two Point Studios tarafından geliştirilen Two Point Campus, SEGA tarafından yayınlanan bir simülasyon ve strateji oyunudur. Hayallerindeki üniversiteyi dilediğin gibi inşa etmen için sadece hayal gücün yeterli! Kullanımı kolay araçlarla Akademi dünyası seni bekliyor, peki sen neyi bekliyorsun?

7. Knights of the Chalice 2

7. Knights of the Chalice 2

Heroic Fantasy Games Dot Com tarafından geliştirilip, yayınlanan Knights of the Chalice 2 oyunu sıra tabanlı dövüş içeren bir 2D RPG oyunudur. Taktiklerin hazırsa altı tane maceracını yaratıp kötülüğe karşı efsane olarak adlandırılacak bir savaşa atılabilirsin!

8. Trigon: Space Story

8. Trigon: Space Story

Sernur.tech tarafından geliştirilen Trigon: Space Story, Gameforge 4D GmbH tarafıından yayınlanan bir strateji ve rol yapma oyunudur. Eğer taktiksel ve kritik kararlar vermek konusunda iyiysen kendi uzay geminin komutasını üstlenmenin zamanı geldi de geçiyor bile!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın