Görüş Bildir
Haberler
LG'nin Yeni Telefonu LG Band Play Duyuruldu

LG'nin Yeni Telefonu LG Band Play Duyuruldu

Batuhan
24.06.2015 - 11:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden biri olan LG , yeni modeli LG Band Play 'i duyurdu. Fiyatı ve performansıyla orta seviyedeki telefonlardan bir adım önde bulunan LG Band Play , önümüzdeki hafta satışa sunulacak.

İlk etapta sadece Güney Kore 'de satışa sunulacak olan LG Band Play , ilerleyen günlerde Avrupa pazarında da boy gösterecek.

Gücünü 4 çekirdekli Snapdragon 410 'dan alan LG Band Play , 2 GB 'lık RAM desteğiyle geliyor. 5 inç 720x1280 piksellik bir ekrana sahip olan Band Play 'da 16 GB 'lık dahili depolama alanı bulunuyor.

13 megapiksellik ana kameraya, 5 megapiksellik ön kameranın eşlik ettiği telefon 2300 mAh 'lık sökülebilir bir bataryadan besleniyor.

LG 'nin yeni akıllı telefonu LG Band Play fiyatı da belli oldu. LG 'den yapılan açıklamada önümüzdeki hafta Güney Kore 'de satışa sunulacak olan LG Band Play fiyatının 356$ olacağı belirtildi.

Çinli firmaların amiral gemisi olarak tabir ettikleri modelleri bile 200 dolar - 300 dolar bandından satışa sunduğu bölgede LG 'nin LG Band Play fiyatı biraz fazla görünüyor.

LG Band Play fiyatı ülkemizde de sınıfındaki telefonlardan biraz fazla olacak gibi görünüyor. Döviz kuru ve vergileri hesaba kattığımızda LG Band Play fiyat seviyesinin 1300 TL ile 1600 TL arasında olacağını söylemek mümkün.

Android 5.1 ile gelecek olan LG Band Play , LG 'nin yeni tasarladığı 1W 'lık yeni kulaklık modeliyle satışa sunulacak.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0