Görüş Bildir
Haberler
LG G3 Kılıflarına Özel Oyunlar Tasarlandı

LG G3 Kılıflarına Özel Oyunlar Tasarlandı

Pchocasi
24.07.2014 - 00:11 Son Güncelleme: 24.07.2014 - 01:25

Lg G3 Kılıflarına Özel Oyunlar Tasarlandı

LG G3 için tasarlanan kılıflar için farklı konseptler oluşturulmaya başlandı. QuickCircle ismi verilen kılıfta özel ekranda artık oyun oynamak mümkün.

LG G3′ün QuickCircle ismi verilen kılıfları ile üzerinde geliştirilen oyun yayınlandı. Puppy Pop ismi verilen oyunda, telefonun kılıftan dolayı özel kapağındaki yuvarlak pencerede oynanacak şekilde tasarlanmış durumda.

LG G3 için tasarlanan oyunda üç veya daha fazla köpeği eşleştirme usulü puan kazanmaya çalışıyorsunuz. Oyunu bitirdikten sonra skoru Sosyal Medya’da paylaşarak arkadaşlarınız ile birlikte karşılaştırmalı olarak yarışma şansınız bulunuyor. Yapılan bu oyun LG’nin de işine geleceği gibi, patlayacak bir oyun olursa telefon satışlarını da olumlu yönde etkileyecektir.

RAKİP TELEFONLARIN BİR ADIM ÖTESİNE

Kullanıcılar için telefonda kapağı ve ekran kilidini açmadan bildirimlerini kontrol etme şansınız bulunuyor. Bu bildirimler arasında arama yapma, mesajları kontrol etme, bildirimleri gizleme ve fotoğraf çekme imkanı veren QuickCircle kapak, diğer telefonlara göre çok farklı bir konsept oluşturmuş durumda.

Google Play Store’da yayınlanan oyunu telefonunuza indirerek test etmeye başlayabilirsiniz. Ücretsiz olarak yayına alınan oyun şuan için çok fazla kişinin ilgini çekmiş değil. Henüz oyunun yayınlanma tarihi bugün olduğu için, ilerleyen zamanlarda çok daha fazla kişinin ilgisini çekecektir. Ayrıca LG G2 telefonunuz da Optimus G3 Romu ve Quickwindow kılıf ile oynayabilirsiniz.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/lg-g3-kilifla...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın