Görüş Bildir
Haberler
Kutlu Doğum haftası

Kutlu Doğum haftası

Burcu Pak
09.04.2015 - 10:45 Son Güncelleme: 09.04.2015 - 11:02

Kutlu Doğum haftası

Kutlu Doğum Haftası

Her yıl büyük heycan ile kutlanan kutlu doğum haftası 2015 yılı içinde 13 Nisan tarihinde kutlanmaya başlanacak. Diyanet tarafından yapılan program ile 22 ilde büyük organizasyonlar ile kutlanması planlanıyor.

Diyanet tarafından 2015 yılı kutlu doğum haftası teması olarak ' Hz. Muhammed ve Birlikte Yaşamak' belirlendiği açıklandı.

' Peygamberimizi ve onun insanlığa takdim ettiği değerleri gençlere doğru ve sahih bilgiler ışığında aktarmak amacıyla düzenlenecek programlar, 13 Nisan’da Çorum’da başlayacak. Programlar Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak'

Ne yazık ki ülkemizde gençler arasında kutlu doğumun ne demek olduğunu bilmeyen bir çok genç kardeşimiz vardır. Bizlere düşen görevler bu insanları bilgilendirmektedir. Özellikle teknoloji çağında yaşadığımız için artık her konuda bilgi sahibi olabiliyor ve hızlı bir şekilde insanlara bilgiyi ulaştırabiliyoruz.

Özellikle sosyal medyanın gücünü kullanarak Kutlu Doğum haftasına özel yapılan resimleri profillerimizde ve sosyal ağ hesaplarımızda paylaşmamız gerekmektedir.

Aşağıdaki linklerde Kutlu Doğum Haftası için düzenlenmiş çok güzel resimler ve afişler bulunmaktadır. Böyle özel bir günde profil resimlerimizi biraz değişterebiliriz diye düşünüyorum

Kutlu Doğum Haftası - Kutlu Doğum Haftası Resimleri - Kutlu Doğum Haftası Davetiye - ( 1 )Kutlu Doğum, Kutlu Doğum Haftası, Etkinlikler, Afiş, Davetiye Örnekleri - ( 1 )

İnsanlarımız bu tür etkinlikleri unuttuğu müddet Peygamber Efendimizin güzel yaşam ve ahlakı hakkında hiçbir bilgi sahibi olmayacakları için bu çoğrafyadaki huzurda kaybolmuş olacaktır.

Kaynak: http://mysubh.com/makale/3754/kutlu-d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın