Görüş Bildir
Haberler
Kulüp Dizisi Severlere Müjde: Barış Arduç!tan Yeni Sezon Açıklaması!

Kulüp Dizisi Severlere Müjde: Barış Arduç!tan Yeni Sezon Açıklaması!

GNS
16.05.2022 - 22:50

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde başrolü üstlenmeye devam ediyor. Kurgusal tarih dizisi Alparslan'da rolüne son derece uyum sağladığı düşünülen Arduç'un, dijital platform projelerinden Kulüp'te de yer alması, yeni sezon konusunda bir beklenti doğuruyor. Kulüp dizisi severler için Arduç'tan müjde geldi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix'in sevilen yerli dizilerinden Kulüp için yeni sezon beklentisi sürüyor. Başrol oyuncularından Barış Arduç, geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı görüntülendiği esnada basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Halihazırda televizyon yapımı bir dizide yer alan ve son derece yoğun olan oyuncu, Kulüp hakkında da açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Kulüp Dizisi Severlere Müjde

Kulüp Dizisi Severlere Müjde

İlk sezonu ile 5 Kasım 2021'de yayına giren ve Netflix'te büyük çapta bir etki yaratan dijital dizi Kulüp, seyircinin ilgisini karşılıksız bırakmayarak 2. sezonunu 6 Ocak 2022'de yayınlamıştı. Son derece beğenilen ve yeni sezonu merak edilen yapımın ne zaman çekileceği ise merak konusuydu.

Barış Arduç!tan Yeni Sezon Açıklaması!

Barış Arduç!tan Yeni Sezon Açıklaması!

İki projede aynı anda rol alan Barış Arduç, Kulüp dizisinin yeni sezonu hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu öncelikle, 'Alparslan’a yazın bir ara vereceğiz' dedi.

Yoğun Bir Sene Olacak!

Yoğun Bir Sene Olacak!

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin sezon finali yapmasının hemen ardından Kulüp çekimlerine başlayacağını söyleyen Arduç, 'Kulüp’ün 2.sezonu devam edecek. O bitecek tekrar Alparslan’a devam edeceğiz. Bu sene biraz yoğun bir sene olacak' diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın