Görüş Bildir
Haberler
Küçücük Bir Temas Bile Ateşi Körükleyebilir: Kadınların ve Erkeklerin Erojen Bölgeleri

Küçücük Bir Temas Bile Ateşi Körükleyebilir: Kadınların ve Erkeklerin Erojen Bölgeleri

R.G.
22.06.2021 - 12:34

Erojen bölge deyince aklımıza nedense ilk önce kadın ve erkek cinsel organı geliyor. Oysa kadınların ve erkeklerin cinsellikten aldıkları hazzı artıran, ortak birçok erojen bölge bulunuyor. Seks esnasında zevkli oyunlara kapı aralayacak 8 erojen bölgeyi sizler için listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dudaklar

1. Dudaklar

Hayatın kaynağı nasıl suysa sevişmenin kaynağı da öpüşmek, demek yanlış olmaz sanırım. Üstelik öpüşmek sadece başlangıç! Dudaklar cinselliğin her anında hem size hem de partnerinize ayrıcalıklı zevkler sunar. Hem ıslak ve yumuşak hem de arzulu ve haşin dudak dokunuşları, yaşadığınız anın büyüsünü her zaman yukarıya taşır.

2. Boyun

2. Boyun

Sinir uçları boyun ve ense bölgesinde yoğunlaşır. Bazen boynunuzda hissettiğiniz küçük bir temas bile tüm tüylerinizin diken diken olmasına neden olur, bu nedenle boyun ve ense küçük ve sabırlı öpücükler için ideal.

3. Kafatası

3. Kafatası

Parmaklarınızla boyundan yukarı, kafatasına doğru çıktığınızda partnerinize zevkle karışık bir rahatlama yaşatacağınız kesin. Partnerinizin hem rahatlaması hem de uyarılması için saç diplerine yavaşça masaj yapmayı deneyebilirsiniz.

4. Kulaklar

4. Kulaklar

Kulaklar bazı insanlar için inanılmaz bir haz ve uyarılma bölgesidir. Kulaklarına kondurulacak küçük öpücükler partnerinizin tüm vücudunun ürpermesine ve hareket etmesine neden olabilir. Bununla birlikle bazı insanlar için bu uyarılma hazdan çok rahatsızlığa yol açar. Yine de kulağa fısıldanan kışkırtıcı sözlere kimsenin hayır diyemeyeceğini hatırlatalım:)

5. Meme uçları

5. Meme uçları

Birisi sinir ucu mu dedi? O halde aklınıza ilk gelmesi gereken bölgelerden birinin meme uçları olduğunu söylemeliyiz. Öpücükler, dokunuşlar, küçük ısırıklar... Kısacası bu bölgeye yapacağınız her hareket partnerinizin aklını başından alacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kalça

6. Kalça

Sinir uçları açısından meme uçları kadar olmasa da kalça da vazgeçilmez haz bölgeleri arasında. Hem kadınlar hem de erkekler için görsel olarak cezbedici olan bu bölge, cinselliğin her aşamasının olmazı desek yanlış olmaz.

7. Ayak

7. Ayak

Ayak deyince aklınıza ilk olarak masaj geliyorsa seks için de doğru bölgeden bahsediyoruz, diyebiliriz. Çünkü genelde masaj yaptırırken bize keyif veren bölgeler, seks esnasında da bizi uyaran bölgelerdir. Eğer partnerinizle farklı bir tecrübe yaşamak istiyorsanız, ön sevişmeye ayak masajıyla başlamayı bir deneyin.

8. Sakrum

8. Sakrum

Arkadan dokunulmak hangimizi ürpertmez ki? Omurganın sakrum bölgesi, sinirlerle pelvis bölgesine bağlanır ve pelvis bölgesi hem kadınların hem de erkeklerin dokunulduğunda derin bir nefes vermelerine neden olacak kadar hazza duyarlı yerlerden biri. Bu bölgeyi küçük öpücüklerle uyarmak, partnerinizi moda sokmanın en iyi yolları arasında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
31
21
14
11
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kıtmir Kıtkıt

Meme uçları hakkında verdiğiniz bilgi yanlış, erkek sanrısından öteye geçen bir şey değil. Hele ki doğum yapmış kadınlar için!