Görüş Bildir
Haberler
Ktü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sena Sezen, Eua Temsilciliğine Atandı

Ktü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sena Sezen, Eua Temsilciliğine Atandı

Ktü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sena Sezen, Eua Temsilciliğine Atandı

TRABZON (AA) - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sena Sezen'in, KTÜ'nün uluslararası üniversite birliklerine yönelik süreçlerini takip etmek üzere temsilci olarak atandığı bildirildi.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitenin stratejik amaçlarından birinin de uluslararasılaşmak olduğunu belirterek, bu çerçevede Avrupa Üniversiteler Birliği (EUA) başta olmak üzere üniversitenin üyesi olduğu uluslararası üniversite birlikleriyle olan iş birliğinin geliştirilmesinin de önem arz ettiğini vurguladı.

Gelecek süreçte EUA ve diğer uluslararası üniversite birlikleri ile iletişimin güçlendirileceğini ve üniversitenin birlikler içerisindeki temsiliyetinin de artırılacağına dikkati çeken Çuvalcı, 'Bu kapsamda Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sena Sezen, EUA ve diğer üyesi olduğumuz uluslararası üniversite birliklerine yönelik süreçleri takip etmek üzere üniversitemiz adına temsilci olarak atanmıştır.' ifadesini kullandı.

Kaynak: aa:text:20210126:23588705
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın