Görüş Bildir
Haberler
Kripto Makinesi Ayağınıza Geldi! Gelecek Vaad Eden 3 Altcoini Açıklıyoruz

etiket Kripto Makinesi Ayağınıza Geldi! Gelecek Vaad Eden 3 Altcoini Açıklıyoruz

Ali Aydemir
01.07.2021 - 10:30

Kripto piyasaları inişli çıkışlı dalgalanmalara tüm hızıyla devam ediyor. Bu düşüşler arasında gelecek vaad eden 3 altcoini açıklıyoruz. 

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Polygon (MATIC)

1. Polygon (MATIC)

Son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz MATIC, aslında Polygon'un yerel para birimi. Güçlü bir platform olmasının yanı sıra analistler tarafından da oldukça olumlu sinyaller veriyor. İçerik hazırlandığı esnada 1,11 dolar olarak işlem gören MATIC için analizcilerin yorumları sonucu 1,50 dolar ve ardından 1,75 dolar önemli direnç noktaları olarak görülüyor.

Bitcoin'in seyri göz ardı edilmemeli.

Piyasalarda beklenen toparlanmanın yaşanmasıyla birlikte önümüzdeki haftalarda MATIC'in yükselmesi bekleniyor. Tabii bu konuda unutulmaması gereken nokta Bitcoin dengesinin altcoinler üzerindeki yönlendiriciliğidir.

2. Chainlink (LINK)

2. Chainlink (LINK)

Bu senenin en çok kazandıran altcoinlerinden biri olarak anılan LİNK'ten ise yeni bir yükseliş grafiği beklenmekte. İçeriğin hazırlık aşamasında 18,45 dolar olarak işlem gören LİNK için psikolojik seviye 20 dolar olarak öngörülüyor. Analistler LİNK için satış baskısının kalktığını ve yatırım ilgisinin arttığını söylerken 20 doların yükseliş seyrine olumlu geleceğini ve artışın devam edeceğini vurguluyor.

Chainlink'in Mayıs ayında tüm zamanların rekorunu kırmış olması ve yeni bir artış için önünde bir engel olmaması da yapılan analizler arasında.

3. Harmony (ONE)

3. Harmony (ONE)

Bir blokzincir platformu olan Harmony şirketinin coini ONE da, analistlere göre yükselme trendi göstereceği tahmin edilen altcoinlerden. İçeriğin hazırlandığı esnada 0.0624 dolar olarak işlem gören ONE Coin, 2021 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan şirket içi gelişmelerde uzun vadede adından söz ettireceğe benziyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın