Görüş Bildir
Haberler
Kordonda Çemberler Çizildi: İzmir'de Sosyal Mesafeli Oturma Düzeni Başladı

etiket Kordonda Çemberler Çizildi: İzmir'de Sosyal Mesafeli Oturma Düzeni Başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerine kapanmaktan sıkılan vatandaşlar, İzmir'de kordon şeridine gittiklerinde ilginç bir manzarayla karşılaştılar...

Belediye tarafından, sosyal mesafenin korunması adına çimlerin üzerine çizilen çemberlerle karşılaşan vatandaşlar, yeni uygulamaya ilgi gösterdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kordonboyu'na çizilen çemberler ilgi çekti

Kordonboyu'na çizilen çemberler ilgi çekti

İHA'nın aktardığı bilgiye göre, İzmirli vatandaşların zaman geçirmeyi sevdiği Kordonboyu'nda belediye, koronavirüs salgınına karşı önlem almak adına, sosyal mesafenin korunması için çemberler çizdi.

Arkadaşları ile Kordonboyu'na gelen vatandaşlar, ilgi gösterdikleri çemberlerin içine oturarak keyifli zaman geçirdiler.

'Daire içerisinde kordonun sefasını sürüyoruz'

'Daire içerisinde kordonun sefasını sürüyoruz'

Arkadaşlarıyla birlikte çemberin içinde oturan gençlerden Mehmet Arısoy, 'Kısıtlama bitti ve şu anda kordondayız. Belediyemizin çizmiş olduğu yuvarlak daire içerisinde kordonun sefasını sürüyoruz arkadaşım ile birlikte. Böyle bir imkan tanıdığı için belediyemize teşekkür ediyoruz' dedi.

'Sosyal mesafe kuralına uyarak arkadaşlarımızla kordonun tadını çıkarıyoruz'

'Sosyal mesafe kuralına uyarak arkadaşlarımızla kordonun tadını çıkarıyoruz'

22 yaşındaki Gülcihan Şimşek, yeni düzenleme ile ilgili 'Kısıtlamalarımız bitti. Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu çemberler içerisinde sosyal mesafe kuralına uyarak arkadaşlarımızla kordonun tadını çıkarıyoruz” derken, kordona gelerek arkadaşları ile birlikte zaman geçiren Selinay Aydın ise, çemberler içerisinde arkadaşları ile birlikte sosyal mesafe kuralına uyarak kordonun keyfini çıkardıklarını ifade etti.

Kordonda 'sosyal mesafeli keyif' kameralar tarafından böyle görüntülendi...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
56
14
8
7
7
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hagawi2714

Virüs galiba çemberin içine giremiyor?? Aynı çemberde 2-3 kişi oturmanın mantığı mı var, sayın beyinsizler?

Levent ERDEN

şuan üniversiteliler olmadığı için ve 20 yaş altı yasaklı olduğundan bu kadar rahat oturuyorlar. Eğer üniversiteliler ve 20 yaş altı gençler olsaydı çember m... Devamını Gör

hamsi-bogart

Kendi çapında eğlenmek deyimini hayata geçirmişler.