Görüş Bildir
Haberler
Köpekten Kaçarken Otomobilin Çarptığı Üniversiteli Rabia, Yaşam Savaşını Kaybetti

etiket Köpekten Kaçarken Otomobilin Çarptığı Üniversiteli Rabia, Yaşam Savaşını Kaybetti

Deniz Gök
11.03.2022 - 18:17 Son Güncelleme: 12.03.2022 - 02:56

Isparta'da köpeklerden kaçmak isterken otomobilin çarptığı üniversite öğrencisi Rabia Kallı tedavi gördüğü hastanede 7 gün sonra yaşamını yitirdi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Psikoloji Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Rabia Kallı, 5 Mart akşamı arkadaşı Hilal Topçu ile yurda doğru yürürken köpek sesi duyunca korkup yola fırlamış, yoldan geçen A.Y.'nin kullandığı otomobil de Kallı'ya çarpmıştı.

7 gün süren yaşam savaşını kaybetti

7 gün süren yaşam savaşını kaybetti

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakımında tedaviye alınan Rabia Kallı, tedavisinin 7'nci gününde yaşam savaşını kaybetti.

Kallı'nın ölümünü, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, sosyal medya hesabından duyurdu.

Prof. Dr. Çarıkçı açıklamasında, 'Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1’inci sınıf öğrencimiz Rabia Kallı, geçirdiği elim kaza sonucu hayatını kaybetmiştir. Öğrencimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri, yakınlarına başsağlığı dilerim' ifadelerini kullandı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
40
37
6
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orçun

Toplayın artık şu hayvanları hatta hayvan!sever gezinenleride toplayıp aynı barınağa kapatın. Birbirlerine baksınlar işte.. Masum gencecik bir psikoloji 1. s... Devamını Gör

dd

Köpeğim ve kedimle geldim kardeşim desteğe. Bu başıboş köpeklerden 3 kişilik ailemizde şikayetçi.

Alexei Culai

Avrupada sokaklarda köpek 0 . gelişmemiş ülkelerdeki gbi bizdede sokak köpekleri. Bir hayvanseverim. Ama sokakta köpek olmazz!!!

Sude Gölge

Hayvan düşmanları toplanmış yine. "Köpek sesinden korkmuş" köpek saldırmamış ki. Napsın hayvan havlamasın mı

Ayan Dağ

Evet bir tek sen akıllısın. Hiç bir haberde bu söylev geçmedi. Senin seviyenle cevap veriyorum götünden uydurma kıl kurtlu bağırsakların acır.