Görüş Bildir
Haberler
Konuşması Yarıda Kesilen Muharrem İnce '35 Kanalda Erdoğan Var' Diyerek Canlı Yayını Terk Etti

etiket Konuşması Yarıda Kesilen Muharrem İnce '35 Kanalda Erdoğan Var' Diyerek Canlı Yayını Terk Etti

Haber Global'de konuk olduğu programın yarıda kesilip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasına bağlanılmasına tepki gösteren Muharrem İnce, '35 kanalda Erdoğan konuşuyor. Türkiye bu faşist düzenden kurtulacak' diyerek canlı yayını terk etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'li Muharrem İnce, Haber Global'de konuk olduğu programda sözlerinin kesilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'un Fethi programına bağlanılmasına tepki gösterdi. İnce, 'Ben bir daha sizin kanalınıza gelmeyeceğim. Türkiye bu faşist düzenden kurtulacak. 35 televizyonda Erdoğan konuşuyor. Onun karşısında 2 sene öncesi rakip olmuş birisiyim, kimseye gururumla oynatmam' dedi.

Konuşmasının yarıda kesilerek Erdoğan'a bağlanılmasının saygısızlık olduğunu belirten İnce, 'Türkiye bunu haketmiyor. Türkiye Cumhuriyeti Erdoğan'ın babasının malı değildir. Ben Erdoğan'dan korkmuyorum. Sözlerimi söyleyeceğim arenalar vardır'  ifadelerini kullandı. Programın sunucusuna 'Sözüm size değil patronlarınıza' diyen İnce daha sonra stüdyoyu terk etti.

İşte o anlar 🎥

İnce programın ardından "Tavrım tek sesli medya düzenine" dedi

İnce programın ardından "Tavrım tek sesli medya düzenine" dedi

Haber Global'den açıklama

Haber Global'den açıklama

Haber Global kanalı sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

'Kamuoyunun Bilgisine... Sayın Muharrem İnce’ye bu akşamki yayın öncesi Sayın Cumhurbaşkanı’nın Fetih kutlamaları nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanacağımızı söyledik. Kendisi de bize “Ama böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm” dedi. Biz de kendisine bu eleştirisini saygıyla karşılayacağımızı ifade ettik. Ancak Sayın İnce, Sayın Cumhurbaşkanı’nın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğünde sözlü olarak tepkisini göstermek yerine yayını terketti. Böyle olmasını arzu etmezdik ama biz yine de yayınımıza katılmasından dolayı Sayın Muharrem İnce’ye teşekkür ediyoruz. Kendilerine her zaman ekranımızın açık olduğunu yineleriz.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

Altun: "Türkiye'de medya özgürdür, haksız ithamları kabul etmiyoruz"

Altun: "Türkiye'de medya özgürdür, haksız ithamları kabul etmiyoruz"

Konuyla ilgili bir açıklama da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

'Sayın Muharrem İnce'nin, bu akşam bir televizyon kanalında katıldığı programın Sayın Cumhurbaşkanımızın Fetih programında konuşma yaptığı dakikalara denk gelmesi üzerine yarıda kesilmesiyle ilgili sarf ettiği sözlere üzüntüyle şahit olduk.

Sayın İnce'nin, özel bir televizyon kanalının tamamen kendi hür iradesiyle belirlediği yayın tercihleri üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında haksız, mesnetsiz ve ağır ithamlarda bulunarak takındığı suçlayıcı tavır kabul edilemez.

Türkiye Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren her bir medya kuruluşu özgürce görüşlerini ve yayın tercihlerini yansıtmakta, yasal çerçeve içerisinde faaliyetlerine bir kısıtlama olmaksızın devam edebilmektedir. Sayın İnce'nin bu tavrı medya camiamıza da iftira mahiyeti taşımaktadır.

Her hadiseyi fırsat bilip hasmane bir tutumla Cumhurbaşkanımızın şahsına yönelik bir hakaret, iftira ve karalama furyası başlatmaya çalışan bu zihniyetin iflah olmaz saldırılarının son bulmasını temenni ediyoruz.'

İnce'nin çıkışı sosyal medyada da yankı buldu 📌

İnce'nin çıkışı sosyal medyada da yankı buldu 📌
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1153
356
99
85
42
17
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samoa Tiger

Erdoğan'ı dinlemek istesem TRT haberi açar izlerim. 7/24 onu konuşturuyorlar zaten. Helal olsun seni destekleyenlerin sesi olmuşsun. Çağırmışsınız adamı konu... Devamını Gör

Murat

Her kanalda cumhurbaşkanı var sadece cartoon tv kaldı yakında onda da çizgi filmleri kesip cumhurbaşkanı konuşmaları verirler.

limbo

Zaten adam osursa bütün televizyonlar canlı yayın yapıyor İnce'nin dediği doğru yeter kardeşim bir tane kanal da vermeyiversin. Son dakika bir olay olur canl... Devamını Gör