Görüş Bildir
Haberler
Komünist Başkan Maçoğlu: 'Evlerimizi Öğrencilerimize Açtık, Gerekirse Otel Kiralayacağız'

etiket Komünist Başkan Maçoğlu: 'Evlerimizi Öğrencilerimize Açtık, Gerekirse Otel Kiralayacağız'

Batuhan
20.09.2021 - 08:46

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, maddi imkansızlıklarla ilgili yarım kalan Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili olarak “Kente gelecek hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak, gerekirse otel kiralayacağız” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğitime destek amacıyla kurulan Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı kendi olanaklarıyla 230 yataklı kız yurdu yaptırmak için yola çıktı. 2017’de yapımına başlanan yurt, maddi olanaksızlıklar nedeniyle yarım kaldı. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, “Kente gelecek hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak. Yurtları çıkana kadar evlerimizde misafir etmeye hazırız. Gerekirse otel kiralayacağız” dedi.

Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yaptırdığı yurt 1 ay içinde açılacak.

Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yaptırdığı yurt 1 ay içinde açılacak.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, Vakıf Başkan Yardımcısı Halit Ötün, desteğe ihtiyaçları olduğunu kamuoyuna duyurunca, iş insanı Turan Araz, “Yurdun eksikliklerini tamamlamaya hazırım” dedi.

"Gerekirse otel kiralayacağız"

"Gerekirse otel kiralayacağız"

Araz'ın desteğiyle yarım kalan binanın tamamlanması için harekete geçildi. Vali Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun çabaları ve Turan Araz'ın desteğiyle yurt binasının yüzde 95'inin tamamlandığını kaydeden Halit Ötün, “Geriye enerji ana panosu, doğalgaz bağlanması, çevre düzenlemesi gibi eksiklikleri var. Akmercan Doğalgaz İşletmesi de öncelikli olarak yurda doğalgaz getirecek. En geç bir ay içinde yurdumuz açılışa hazır hale getirilmiş olacak” diye konuştu.

Başkan Maçoğlu ise “Kente gelecek hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak. Yurtları çıkana kadar evlerimizde misafir etmeye hazırız. Gerekirse otel kiralayacağız” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
129
67
8
5
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Adam yapmış yine yapacağını diyorum bu komünistlerde çözüm var üretim var sağcılar gibi vatan millet sakarya deyip vatanı milleti satmıyorlar çok şükür, ger... Devamını Gör

Aleyna Turan

helal olsun can yoldaş. senin gibilerin çoğalması dileğiyle.

o yorum yapılacak

Helal olsun denir başka ne diyebiliriz!