Görüş Bildir
Haberler
Kocasını İnternette Aldatıp Çıplak Fotoğraflarını Yollamış: Suçlu Bulunan Kadın 30 Bin TL Tazminat Ödeyecek

etiket Kocasını İnternette Aldatıp Çıplak Fotoğraflarını Yollamış: Suçlu Bulunan Kadın 30 Bin TL Tazminat Ödeyecek

Batuhan
27.11.2020 - 09:01 Son Güncelleme: 27.11.2020 - 14:55

Ankara 16. Aile Mahkemesi, evli olduğu halde internet üzerinden tanıştığı ve duygusal ilişki yaşadığı kişiye çıplak fotoğraflarını gönderen kadını tam kusurlu buldu. Mahkeme, çiftin boşanmasına ve kadının kocasına toplam 30 bin TL tazminat ödemesine karar verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, Ankara 16. Aile Mahkemesi’nde görülen dava dosyasına göre, bir kargo firmasında dağıtıcı olarak görev yapan G.B. ile S.B. 2018 yılında görücü usulü ile evlendi. Dava dilekçesinde yer alan iddialara göre, genç kadın, kasım- aralık 2018 tarihinde habersiz bir şekilde evden çıkarak, garip davranışlarda bulunmaya başladı. 28 Aralık 2018 tarihinde genç kadının kayınpederini arayan bir kişi, gelin S.B. hakkında bir takım imalarda bulundu. Kayınpedere gelen bu telefon aile içinde büyük tartışmalara yol açtı.

Sanal seks, çıplak fotoğraf

Sanal seks, çıplak fotoğraf

Bunun üzerine koca G.B., eşiyle konuşarak başında bir sıkıntı olup olmadığını sordu. İddialara göre S.B., kocasına, “internet üzerinden tesadüfen tanıdığı rastgele biri ile irtibat kurduğunu, bu ilişkinin zamanla telefon üzerinden duygusal ilişkiye dönüştüğünü, bu kişinin kendisinden sanal seks talep ettiğini, kendisini tamamen çıplak fotoğraflayarak bu kişiye WhatsApp üzerinden gönderdiğini, kişinin elinde onlarca fotoğrafının olduğunu, sonrasından bu kişi ile görüşmekten vazgeçtiğini ancak kişinin kendisini bırakmak istemediğini ve bu yüzden elindeki fotoğrafları kayınpederine göndermekte tehdit ettiğini, fotoğraf konusunda hata yaptığını ve pişman olduğunu” anlattı.

Kadın tam kusurlu

Kadın tam kusurlu

G.B., bunun üzerine avukatı Mehtap Sakinci aracılığıyla Ankara 16. Aile Mahkemesi’ne boşanma davası açtı. Avukat Sakinci dava dilekçesinde, olayda kadının tam kusurlu olduğunu, tarafların boşanmalarına karar verilerek, kocaya maddi ve manevi tazminat ödenmesini talep etti.

Boşanma ve 30 bin TL tazminat

Boşanma ve 30 bin TL tazminat

Mahkeme, evlilik birliğinin sarsıldığı gerekçesiyle tarafların boşanmalarına karar verdi. Mahkeme olayda kadını kusurlu bularak, eski kocasına 15 bin TL maddi, 15 bin TL manevi toplam 30 bin TL tazminat ödemesine de hükmetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1812
784
229
201
187
128
110
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bi bok yiyeceksen boşan sonra ye, evli olduğun kişiye niye ihanet ediyorsun aq

Alptuğ Tosun

Boşanırken de nafakanı al yeni sevgilinle beraber yersin ne güzel değil mi ?

Dean Winchester

Yıkık amk. Aldatan insanlara gram saygım yok. Atın bunları krematoryuma amk.

Söyledim gitti

Keşke adama nafaka da bağlatsalarmış.

serhat akşahin

:D:D:D güzel emsal olurdu