article/comments
article/share
Haberler
Kocaeli'de Motosiklet, Scooter ve Motokuryelerin Trafiğe Çıkışı 2 Gün Yasaklandı

Kocaeli'de Motosiklet, Scooter ve Motokuryelerin Trafiğe Çıkışı 2 Gün Yasaklandı

google-g-white cross-white onedio-o-white
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin plus-blue

Kocaeli Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet kullanımına iki günlük kısıtlama getirdi. Yasak yalnızca motosikletleri değil, scooter ve motokuryeleri de kapsayıyor. Karar, Meteoroloji'nin kentte beklediği yağışlara ilişkin değerlendirmesine dayanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Kocaeli'de motosiklet yasağı getirildi.

Kocaeli'de motosiklet yasağı getirildi.

Kocaeli'de olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışı 2 gün yasaklandı. Kararın 14 Ekim 2026 Çarşamba günü saat 06.00 ile 15 Ekim 2026 Perşembe günü saat 23.59 arasında geçerli olduğu açıklandı. Kocaeli Valiliği, kentin hava durumuyla ilgili bir açıklamayı sosyal medya hesabından duyurdu.

Yasak scooter ve motokuryeleri de kapsıyor.

Yasak scooter ve motokuryeleri de kapsıyor.

Valilik, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre kentte 14-15 Ekim tarihlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini belirtti. Bu kapsamda motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin belirtilen saatler arasında trafiğe çıkması tedbiren yasaklandı. Valilik açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

'Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, 14.10.2026 Çarşamba ve 15.10.2026 Perşembe günleri Kocaeli'de aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin 14.10.2026 Çarşamba günü 06.00 ile 15.10.2026 Perşembe günü 23.59 saatleri arasında trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır.'

Kentte sağanak bekleniyor.

Kentte sağanak bekleniyor.

MGM'den yapılan açıklamaya göre yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da kuvvetli, kentin Avrupa Yakası'nın batısında yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra Bursa'da yer yer çok kuvvetli, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'da ise yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak öngörülüyor.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
Sosyoloji bölümünden mezun olarak uzun yıllar medya alanında çalıştım. 11 yıl spor kulüplerinde medya yöneticiliği yaptım. Ankara' da yerel gazetelerdeki editörlük deneyiminin ardından Onedio'da Gündem, Spor ve Ekonomi alanında içerikler üretiyorum. Aynı zamanda Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde Yazarlık eğitimi alıyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın