Görüş Bildir
Haberler
"Neden Aramıyor?" Sorusuna Kadınların Kendi Aralarında Buldukları 25 Beyin Zorlayıcı Cevap

etiket "Neden Aramıyor?" Sorusuna Kadınların Kendi Aralarında Buldukları 25 Beyin Zorlayıcı Cevap

kivi
12.06.2016 - 21:34 Son Güncelleme: 12.06.2016 - 22:24

Erkek bu, aramayacağı tutarsa aramaz. Ama bu da kadın ve kadın beyni; düşünür de düşünür neden aramadı diye. Kendi başına düşünmek kesmez, konuyu kankalarıyla beraber masaya yatırır. İşte erkekler aramadığında kadınların kendi aralarında ürettikleri, basitten karmaşığa doğru sıraladığımız 25 sebep!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Görmemiştir."

En bilinen, ancak kısa süreliğine tatmin eden cevaptır. Çünkü whats app sağ olsun, kimin neyi görüp görmediği gün gibi ortada artık. Ama söz konusu cevapsız çağrı ise hala geçerliliğini koruyan, bilinen en eski ve etkili kendini avutma yöntemi olduğu söylenebilir.

2. "Duymamıştır."

Şehir hayatı, iş güç derken gelen mesajı ya da aramayı duymamış olmak oldukça geçerli bir sebep. Bu yüzdendir ki 'Neden aramıyor?' diye bir kankanıza sorduğunuzda alacağınız öncelikli cevaplardan biri şüphesiz 'duymamıştır' olacaktır.

3. "Yavaştan almak istiyordur"

Gerçekten seven ve etkilenen adamın şimdiye kadar yavaştan aldığı pek görülmüş olmasa da, yine de arkadaşınız üzülüyor diye söylemek zorunda kaldığınız söz öbeği. Alsın bakalım yavaştan, bakalım nereye kadar...

4. "Üstüne gelmek istemiyordur."

Genel erkek davranışı ile pekişen bir açıklama olduğundan çoğunlukla doğru olma ihtimali olan önermedir. Ama tabii o da bir yere kadar, her şeyin bir sınırı var!

5. "Çekiniyordur."

Genelde erkek kişisi arkadaşınızı biraz idölleştirdiyse, peşinden çok koştuysa ama şimdi ilgiyi alakayı kestiyse sarf edilen gerekçedir. O kadar peşinden koşmuş zamanında, iki öpüştünüz diye ne oldum delisi olması, biraz geri vites yapması normal yani...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Senin aramanı bekliyordur"

Söylenen maalesef en aleni kandırmacalardan biridir. Senin aramanı falan beklemiyordur, arayacağı olsaydı arardır. Erkeklerin kafası maalesef bizimkinden biraz değişik, sevince en son kim aradı muhasebesi filan pek yok onlarda.

7. "Son yaşananlar unutulsun diye bekliyordur."

Şayet adamla son bir araya geldiğinizde iki taraftan biri utanç verici bazı davranışlar sergilendiyse kullanılan bahane biçimidir. Aslı astarı varsa mantıklı bir hareket aslında, biraz soğutmakta fayda var.

8. "Telefonunu kaybetmiştir."

Uzun süreli haber alınamayan ve arada başka iletişim yolu olmayan erkekler için kullanılan bahane biçimi. Gerçek olduğu çoğu durum da gözlendiğinden rahatlıkla kullanabilirsiniz, arkadaşınız kızmaz.

9. "Karşılaşmayı bekliyordur."

Cool görünme sevdasından bir türlü vazgeçemeyen erkek türü için geçerliliğini korur bu bahane. Olabilir yani, aramak istemiyordur, yelkenleri suya indirmiş gibi görünmek istemiyordur, olası.

10. "Hafta sonunu bekliyordur."

Bu laf söylendikten sonra akabinde 'Göreceksin cuma ya da cumartesi kesin arayacak!' gibi iddialı söylemler de getirir. E bekleyelim bakalım biraz, şunun şurasında hafta sonuna ne kaldı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Eski sevgilisi aramıştır."

Henüz bir ilişkiden çıktığını bildiğimiz adaylar için kullanılan bu bahane, maalesef beraberinde kara bulutları da getirir. Eski sevgili bu, ortada o kadar yaşanmışlık var, her an her şey mümkün yani...

12. "Eski sevgilinden çekiniyordur."

Özellikle eski sevgiliyle yeni adam arkadaşsa, hakikaten sağlam bir aramama sebebi oluşturabilir o yüzden listedeki nadir isabetli bahanelerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

13. "Aramak için bir bahane arıyordur."

Gülmeyin hiç, böyle bir erkek tipi var! Ya birinin telefon numarasını sormak için, ya 'o bahsettiğin restoranın adresini almak için' arayabilir, sonra da kaşla göz arasında sizi de davet edebilir.

14. "Şehir dışındadır."

Şayet hakikaten şehir dışındaysa, buluşamadıktan, randevulaşamadıktan sonra arayıp ne yapacak; o da haklı... İşi gücü vardır çocuğun, biraz süre verelim.

15. "İşleri yoğundur."

Hmm, yani evet yoğun olabilir ama günde bir iki kere yazamayacak kadar mı yoğun? Fos bir bahane bu, maalesef kimsenin o kadar yoğun bir işi olamaz hayatta. Birbirimize daha fazla yalan söylemeyelim kızlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. "Hastadır."

Mevsim kış ise aşırı olası bir ihtimal! Çünkü hasta hasta hoşlandığın kişiyle buluşmak kadar berbat bir durum yok. Salya sümük, hapşur öksür ayyy çok fena. Tabii ki aramaz adam.

17. "Kontörü yoktur."

Öğrenci ya da işsiz güruhunun başına gayet tabii gelebilecek bir durum olduğundan, hakikaten gerçek bir sebep olabilir. Yani arkadaşının telefonundan arayıp 'Kontörüm yoktu da' diyecek hali de yok, mecbur bekleyeceksiniz adam kontör alana kadar.

18. "Sınavları vardır."

Vize, final dönemleri gibi zamanlar için ful geçerli bir bahane. Sonuçta adamın kafası ilimde irfanda, n'apsın ders de mi çalışmasın? Sabır, biter final dönemleri, baharlar da gelir...

19. "Yurt dışından arkadaşı gelmiştir."

Yurt dışında arkadaşları ya da ailesi olduğunu bildiğimiz adaylar için kullanabileceğimiz bir bahane. Yurt dışından gelen misafir de bir ayrı zor, çok uzun zamandır görmediğin için non stop görüşmek lazım, araya tanımadığın kişileri almamak lazım filan; anlayışlı olmak gerek vesselam.

20. "Ailesi ziyarete gelmiştir."

İnsanın elini kolunu bağlayan, hayatla ilgisini kesen bir durum hakikaten. Fazla üstünde durmamak lazım, ne de olsa geçiciler, hem 1 hafta nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. "Hafta sonu çok içmiştir."

Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali bir teselli. Birincisi niye bitkisel hayata girecek kadar öküz gibi içiyor? İkincisi, hadi diyelim bir eğlence etkinlik var, neden beni de çağırmıyor? Beter olsun.

22. "Biriyle tanışmıştır."

En acıklı tahminlerden biri de olsa, hayat bu, ayağı yere basan yorumlar yapmamız gerekiyor. Özellikle adamda çok ani ilgi değişimleri olduysa gerçek olabilecek, üzücü durumdur.

23. "Kaza geçirmiştir."

Birkaç gün arayla yapılan, birkaç aramanın hala geri dönüşsüz kaldığı noktada üretilen, son çırpınışlar. Kaza ve kader; bunlar var ama. Olur mu olur.

24. "Kaçırılmıştır."

Kendisinden haber alamadığınız gibi, gururunuzu ayaklar altına alıp adamın arkadaşlarına sorduğunuz zaman, yine habersiz kalıyor ve ele avuca sığar bir bilgiye ulaşamıyorsanız, ciddi ciddi düşünmeniz gereken ihtimal.

25. "Kaçak göçmen olarak Yunanistan'a gitmiştir."

Zurnanın dıt dediği, artık sebep ve bahane bulamadığınız noktada akla gelen ihtimaldir.  Hadi siz de takılıp kalmayın artık şu telefon ekranına, aramazsa aramasın! Dünyada da, telefon rehberinizde de bir tek o yok; durmak yok yola devam! :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
388
94
70
27
21
17
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kafası_Güzel

Takmıyordur net

The Devil Within

acı gerçeği yüzümüze vurmasaydın :)

Asya

Aramıyor mu? Sakın üzülme, pozitif düşün. Belki ölmüştür.

uçi mamadi

Ölülerde iletişime geçer ;)

Pasif Kullanıcı

sevmiyodur