Görüş Bildir
Haberler
Kızına Tecavüz Eden Adamı Akşam Yemeğine Çağırıp, Penisini Yakarak Öldüren Adam

Kızına Tecavüz Eden Adamı Akşam Yemeğine Çağırıp, Penisini Yakarak Öldüren Adam

Kadir
05.11.2014 - 16:42

Hindistan'dan oldukça ibretlik bir hikaye... 

36 yaşındaki adam, polise teslim oluyor ve diyor ki; 'Kızımın tecavüzcüsünü öldürdüm'.  Olayın arka planını araştıran polisler çıkan hikaye oldukça şaşırıyor.

14 yaşındaki kızının, aynı mahallede oturan, 45 yaşındaki bir adam tarafından tecavüze uğradığını öğrenen baba, yetkililere başvurmuyor, kişisel olarak tanıdığı tecavüzcüye de konuyu bildiğini hissettirmiyor. Bunu hem kızının tecavüze uğradığını insanlara göstermemek için hem de intikamını almak için yapıyor. 

Tam 2 ay boyunca intikam planı yapan ve doğru zamanı bekleyen acılı baba, tecavüz olayını bildiğindn haberi olmayan arkadaşını eve çağırıyor, bir güzel besliyor ve intikam planını devreye sokmak için yemeğin içine attığı ilacın devreye girmesini bekliyor.

İlacın etkisiyle kendinden geçen tecavüzcü kendine geldiği zaman elleri ve ayaklarından çıplak bir şekilde koltuğa bağlanmış olarak buluyor kendini. Polisin intikam peşinde koşan babanın ifadesi sonucu edindiği bilgiye göre acılı baba önce kızgın maşayla tecavüzcünün penisini yakarak söküyor ve can çekişen adamı boğarak öldürüyor.

Daha sonra da polise teslim olup, yaptığını itiraf ediyor. 36 yaşındaki baba cinayet suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanıyor.

Film gibi, değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
11
4
1
1
1
0