Görüş Bildir
Haberler
Kıvırcık Saçlar için En İyi Şampuanlar

etiket Kıvırcık Saçlar için En İyi Şampuanlar

Kıvırcık saçlar... Bakım süreci öyle kolay değil. Doğru şampuan, doğru bakım kremleri, doğru tarak kullanımı... En baştan başlıyor ve kıvırcık saçlar için en iyi şampuanları söylüyoruz! 

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. MIXUP!

1. MIXUP!

MIXUP! Kıvırcık saçlar şampuanı, sadece kıvırcık saçlar için hazırlanan içeriği ile bukleleri belirginleştirip saçlarınızın formunu korumaya yardımcı olacak. Bukleleriniz için ideal şampuan olabilir!

2. L'ACTONE

2. L'ACTONE

İçeriğindeki yağlarla saçlarınızı iyileştiren L'ACTONE şampuanın bukleleri güçlendirme ve saçlarınızdaki ağırlaşmayı önleyici etkileri de onu tercih etmeniz için bir sebep olabilir. 

Saçımı öyle hafifleştirdi ki anlatamam. kıvırcık olan saçlarımı daha da kıvırdı.

3. Yves Roche

3. Yves Roche

Doğal içerikli ürünleri ile hepimizin sevdiği bir marka Yves Roche'nin kıvırcık saç şampuanı kıvırcık saçlardaki kabarmayı önlüyor, bukleleri belirginleştiriyor ve saçlarınızı hafifletiyor.

İlk kullanımda bile buklelerim çok güzel oldu. Sonrasında yine bu markanın saç şekillendiricisini kullandım . Kokusu , etkisi mıhteşemm😎😍 ayrıca küçük bir tester yüz kremi hediyesi vardı. Onuda sevdim 👍🏻

4. OGX

4. OGX

OGX bukleli saçlar şampuanı bukleleri belirginleştiriyor ve kabarmayı önlüyor. Saçınızdan yayılan Hindistan cevizi kokusunu es geçmemek gerek. 

Kokusu çok güzel 2. Gün bile kokusu hala saçtaydı. Bukleleri güzel belirginleştirdi tavsiye ederim.

5. SYOSS CURL ME!

5. SYOSS CURL ME!

Syoss Curl Me! saçlarınızı besleyen, bukleleri belirginleştiren, saçınızı canlandıran bir şampuan

Saclarim yumusacik oldu, rengini canlandırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kerastase

6. Kerastase

Kerastase nemlendirici özelliği ile saçlarınızdaki kuruluğu engellemeye ve buklelerinizi belirginleştirmeye yardımcı oluyor. Saçınızda kabarma olmadan hacim veren Kerastase saçlarınız için aradığınız şampuan olabilir.

7. Keune Care Line

7. Keune Care Line

İçeriğindeki yağlar ve pH değeri ile saç ve kafa derinize zarar vermeden yıpranan kıvırcık saçlarınıza bakım yapan Keune Care Line Ultimate Color Dalgalı ve Kıvırcık saçlar için hazırlanan şampuan sizin için doğru tercih olabilir. 

kremi ile set halinde kullanıyorum . kontrolden çıkan elektriklenen sürekli havaya kalkan saçlardan kurtulmak için kesinlikle öneriyorum . benim haftada bir kez kullandığım kullanmaya kiyamadigim bir ürün . daha büyük boyları çıkmalı .

8. Nook Beauty Family

8. Nook Beauty Family

Kıvırcık saçlardaki kopmayı önlemek için saça esneklik veren formülü ile kıvırcık saçlarınızın kopmasını önleyen aynı zamanda bakım yapıp uzatan Nook Beauty Family Curl&Frizz aradığınız şampuan olabilir. 

İlk yıkamada saç kremi kullanmama rağmen yumuşak oldu saçlarım, ayrıca elektriklenmeli de azalttı. Çok memnun kaldım.

9. Kallos Cosmetics Lab35 Curl Mania

9. Kallos Cosmetics Lab35 Curl Mania

Kallos Cosmetics'in kıvırcık saçlar için hazırladığı bu şampuan ise bukleli saçlarınızın formunu korumasına ve güçlenmesine yardımcı oluyor. Bambu özü ve zeytinyağı içeren formülü saçlarınızı besliyor. 

Gerçekten işe yarayan bir şampuan.. Uzun, bukleli saçlarıma çok iyi geldi..

10. Tressemme

10. Tressemme

Tresseme kıvırcık saçlar için nemlendirici şampuan, saçlarınızdaki bukleli formu korumak için ideal. Saçlarınızdaki kurumayı önleyerek nem vermeyi hedefleyen şampuan kuru ve yıpranmış görüntüyü saçlarınızdan uzaklaştırmak için birebir olabilir. 

Muhteşem. Buklelerim çok daha nemli ve belirgin oldu. Tülermeyi epey azalttı. (Not: ek olarak havluyla değil tişörtle kurutmanızı öneririm.) 

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Alfaparf Semi Di Lino

11. Alfaparf Semi Di Lino

Bonacure Alfaparf Semi Di Lino kıvırcık saçlar için hazırladığı bu şampuanda buklelerinizi belirginleştirip kabarmaları önlüyor. Saç yağlanmasını önleyerek saçınızdaki renk tonunu ve canlılığını korumak için geliştirilen bu şampuan tam da istediğiniz şampuan olabilir.

Daha fazla öneri için:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın