Görüş Bildir
Haberler
Kitap Dinlemeyen Kalmasın! Koronavirüs Sürecini Daha Verimli Geçirmek İsteyenlerin Deneyebileceği Sesli Kitap Platformları

Kitap Dinlemeyen Kalmasın! Koronavirüs Sürecini Daha Verimli Geçirmek İsteyenlerin Deneyebileceği Sesli Kitap Platformları

Şimdi sesli kitap dinlemenin tam zamanı değil mi? Evde kalın, kitapla kalın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kütüphanem Cepte

1. Kütüphanem Cepte

Kütüphanem CepteKültür ve Turizm Bakanlığı kapsamında ortaya çıkarıldı. Bu uygulamanın yapımı aşamasında bakanlık sesli kitap uygulaması Storytel ile iş birliği yaparak Türk ve dünya edebiyatının önemli eserlerinin aralarında bulunduğu sesli kitapları ücretsiz olarak okuyuculara sunuyor. 

*Bakanlık 30 Haziran'a kadar kullanıcıların uygulamaya ücretsiz erişebileceğini, bu tarihten sonra ise sistemin kapatılacağını duyurdu.

2. Audible

2. Audible

Amazon'un sesli kitap platformu Audible, koronavirüs sebebiyle kaynaklarını ücretsiz olarak erişime açtı. Yalnızca giriş yaparak milyonlarca kitap arasından dilediğinizi dinlemeye başlayabilirsiniz!

*Audible normal zamanlarda aylık 14.95$ karşılığında hizmet veriyor.

3. YouTube

4. Storytel

4. Storytel

En çok okunanlardan, zamansız klasiklere, kişisel gelişimden iş kitaplarına binlerce sesli kitabı bir arada bulabileceğiniz Storytel, 14 günlük deneme süresini koronavirüs sebebiyle 30 güne çıkardı. 

*Abone olmak isteyenler için ücret ise aylık 34,99 TL. Abone olanlara çevrimdışı dinleme imkanı da sunuluyor.

5. SesKit

5. SesKit

SesKit, internet bağlantısı olduğu müddetçe üye olmadan kullanabileceğiniz bir sesli kitap uygulaması. İçerisinde yüzlerce seçeneğin bulunduğu bu uygulama tamamen ücretsiz olarak hizmet sunuyor.

6. Bir Yudum Kitap

6. Bir Yudum Kitap

Her sabah mail adreslerine gönderdikleri kitap pasajlarından tanıdığımız Bir Yudum Kitap, kitaplardan aldığı pasajları sesli hale getirerek kullanıcılarına sunuyor. Abonelik ile çalışan sistem, 30 günlük deneme imkanı sunuyor. Bunun dışında 'günün kitabı' olarak seçilen kitabı dinleme ya da okuma imkanı sağlıyor.

*Abone olmak isteyenler için Bir Yudum Kitap aylık 16,99 TL'lik bir ücrete sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Trendeki Yabancı

7. Trendeki Yabancı

Türkiye'nin ilk aylık öykü uygulaması Trendeki Yabancı, hem yazılı hem sesi olarak yayın hayatına başladı. Can Yayınları'nın öykü dergisinde yer alan öyküleri Trendeki Yabancı uygulamasını indirerek ilk ay ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz. 

*Trendeki Yabancı'ya aylık 6,99 TL ücret karşılığında abone olabilirsiniz.

8. KitUp

8. KitUp

KitUp, özetlerini 15 dakikada dinleyerek kitap hakkında en önemli bilgileri edinebilirsiniz. Abonelik sistemiyle çalışan bir uygulama olan KitUp normalde üç günlük bir deneme sürümü sunarken koronavirüs sürecinde bu süre 30 güne çıkarıldı.

*KitUp aboneliğinin aylık ücreti ise 19,99 TL.

9. Audioteka

9. Audioteka

Sesli kitap uygulaması Audioteka ile kullanıcılar dinlemek istediği kitapların belirli bir kısmını ücretsiz olarak dinleyebiliyor. Abone olanların sınırsız kitap dinleyebildiği Audioteka, ilk 14 gün ücretsiz kullanılabiliyor.

*Deneme sürecinden sonra aylık 19,90 TL karşılığında istenilen içeriği dinleme imkanı devam ediyor.

10. Sesli Kitaplar

10. Sesli Kitaplar

Sesli Kitaplar mobil uygulaması birçok kategoride her gün yenilenen bir kütüphane hizmeti veriyor. Uygulamadaki kitapların hepsi Türkçe ve ücretsiz!

Denediğiniz ya da denemek istediğiniz sesli kitap uygulamalarını bizimle paylaşın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
8
4
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak Şentürk

Audioteka'dan uzak durun Kütüphanem cepte üyelik sistemi edevlet üzerinden Storytel dışındakiler gelişme aşamasında daha