Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Ödül müsün Ceza mı?

Kişilik Testi: Ödül müsün Ceza mı?

Elif Ateş Dereli
18.11.2023 - 14:16 Son Güncelleme: 19.11.2023 - 02:01

Hepimiz birileri için şans ya da ödül olarak görülürüz. Bazıları içinse ceza gibiyizdir bu hayatta. Peki sen bunlardan hangisisin? Kişiliğin bu hayatta bir ödül mü yoksa ceza mı?

Merak ediyorsan seni hemen teste alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Karakterinde bugünlerde hoşuna gitmeyen hangi özelliği fark ettin?

4. Sence intikam tam olarak nasıl bir şeydir?

5. Seni günden güne zehirleyen bir ilişkiden yeni çıktın diyelim, toparlanmak için ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hayatına giren insanlardan şu lafı çok duydun mu?: "Sen bana şans getirdin"

7. Geçmişe dönüp baktığında hangi hatanı telafi etmek isterdin?

8. Sık sık insanları yargılar mısın?

9. Son zamanlarda aşırıya kaçtığın bir bağımlılığın olduysa bu tam olarak hangisi?

10. Son olarak sosyal ilişkilerinde en çok hangi taraftasın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birinin Başına Ödül Koysalar O Sen Olurdun!

Evet, geldi işte bizim ödülümüz. Verdiğin cevaplara göre sen hayatı mükemmelleştirmeyi seven, dokunduğu her şeyi iyileştiren ve yıkmaktan çok yapıcı olmaya meyilli bir kişiliktesin. Hayatının gidişatındaki temel faktör bir şeyleri bozmaktan ziyade onarmak. Bu da seni insanların gözünde iyi ve doğru bir şekle sokuyor. Ancak kişilik dediğimiz şey çok kompleks bir yapıdadır. Sen başkalarına ödül olarak gelebilirsin ve hatta kendine de bir ödül olabilirsin ama bu bazen iyi sonuçlar doğurmaz. Senin gibiler bir yandan hayatı iyileştirmeye çalışırken diğer yandan da kendilerini korumalıdır. İstersen buna nabza göre şerbet de istersen başka bir şey, sana tavsiyemiz seni ödül gibi görenlerle birlikte ol, çalış ve hayatını doyasıya yaşa. Ve ceza vermekten de kaçın!

Sen Bu Dünyaya Ceza Olarak Gönderilmişsin!

Verdiğin cevaplara göre sen bu dünyaya tam olarak bir ceza olarak gönderilmişsin. Karakterinde insanları yargılama, eleştirme ve kontrol etme dürtüleri oldukça baskın. İnsanların hatalarını çabucak buluveriyor ve anında o hataları yapanlara cezasını veriyorsun. Yani bu dünyaya yasama, yürütme olarak değil de yargı olarak gelmişsin sen desek yeridir. İnsanları cezalandırma huyunun bazen kötüye vardığı sonuçlar da olabiliyor tabii. Kaş yapayım derken göz çıkartabiliyor, yargılarını olumsuz ve fevri ortaya koyabiliyorsun. Bu da insanların gözünde seni kötü bir kişilik olarak gösteriyor. Kalbin iyi mi ya da kötü mü bunu biz bilemeyiz ancak şöyle diyelim sana iyiler de bazen cezalandırır ve tabii bu gerekliyse. Sen sadece hangi tarafta olduğunu seç yeter.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
27
13
12
10
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın