Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Filmlere Göre Hayatında Eksik Olan Ne?

Seçtiğin Filmlere Göre Hayatında Eksik Olan Ne?

Beğendiğimiz filmler bize, bizim hayatımızdan bazı ipuçlar sunar. Peki senin hayatında eksik olan ne? Beğendiğin filmi seç, hemen cevabını verelim.

Hazırsan başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayatında Hiç Heyecan Kalmamış!

Bir sandalye vereyim de otur şöyle... Verdiğin cevaplara göre hayatında eksik olan pek çok şey var ama bunların başında en çok heyecan geliyor. Bu aralar sanki hayatının pek bir anlamı kalmamış gibi hissediyorsun. Yaptığın işler hep aynı: İşe ya da okula gitmek, yemek yemek, film izlemek ve son olarak uyumak. Sabah kalktığında da ise bu kısır döngü devam ediyor. Ve sen bu durumdan aşırı sıkılmışsın gibi. Hayatına yeni bir şeyler katmak istiyorsun ama nereden başlayacağını da bilmiyorsun. Sana tavsiyem eğer hayatına biraz heyecan katmak istiyorsan kendine doğru soruları sormalı ve kendini tanımaya çalışmalısın. 'Ben nelerden hoşlanırım, ne yapsam zevk alırım, beni ne heyecanlandırır şu an?' gibi soruları kendine sorarak hayatına yön verebilirsin. Unutma bu hayatı yaşamak ve güzelleştirmek bizim elimizde. Dış uyaran şeylerle bir yere kadar. Asıl istek içimizden gelmeli...

İş Hayatında Hiç Hak Etmediğin Bir Konumdasın!

Gel gel otur şuraya... Seni kariyer hayatında epey hırslı bir insan gibi gördüm sanki. Verdiğin cevaplara göre sen epey azimli ve çalışkan bir insansın. Kariyer hayatında gözün daima yükseklerde. Bir işe başladın mı seni durdurabilene aşk olsun doğrusu. Elini attığın işte her zaman en iyisini yapıyor ve bitirene kadar da asla durmuyorsun. Ama senin bazı kariyer sorunların var gibi canım. O kadar çok çalışmana rağmen ne yazık ki hâlâ istediğin o terfiyi ya da işi kazanamamışsın. Çok çalışıyorsun, sen de bunun farkındasın ve kendini suçlamak istemiyorsun ama günün sonunda elde ettiğin şeylerin verdiğin emek karşısında az kaldığını görünce sorunu daima kendinde arıyorsun. Sana tavsiyem sakın böyle yanlış şeylere kapılma. Eğer iş hayatında istediğin konumda olmadığını düşünüyorsan bunu üstlerinle açık açık konuş ve seni değerlendirmeye almalarını iste. Bazen beklemek hiçbir işe yaramıyor. En iyisi kendi reklamını kendin yap. Çünkü biliyorsun iş hayatında seni senden başka kimse kolay kolay övmüyor.

Seni Canından Çok Sevecek Bir Sevgilin Yok!

Ah canım, vah canım. Verdiğin cevaplara göre senin hayatında aşksal şeyler eksik gibi he, ne dersin? Bugüne kadar kimse seni çok sevmemiş. Platonik olarak birilerine sürekli aşık olmuşsun ama maalesef sevdiğin hiç kimseden karşılık bulamamışsın. Bu durum da haliyle sende biraz üzüntü ve yalnızlık hissi yaratmış. Uzun yıllardır kimse sana aşık olmayınca da sorunu hep kendinde aramışsın. Aynalara bakıp 'ben güzel değilim galiba, beni kimse beğenmiyor, kimse huyumu suyumu sevmiyor' gibisinden düşüncelere kapılmışsın. İyi haber şu ki aşka olan inancını ve ruh ikizini bulacağına dair hayallerini hiç bırakmamışsın. Sen hiç üzülme tamam mı? Bu hayatta aşkın verdiği mutluluk hissinin yerini bir parça çikolata da doldurabilir. Ama illa aşık olmak, sevmek sevilmek istiyorum dersen deli divane aramak yerine kendinle ilgillen. Unutma bu hayatta en çok kendini sevenler sevilir.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
22
9
8
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın