Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Filme Göre Senin En Büyük Tutkun Ne?

Seçtiğin Filme Göre Senin En Büyük Tutkun Ne?

İzlediğimiz filmler aslında bizim en büyük tutkularımızı da gözler önüne serer. Peki senin en büyük tutkun ne? Beğendiğin filmi seç, hemen söyleyelim.

Teste hazırsan, başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kimsenin Aklına Gelmeyen Bir Şey Yapıp Dünyayı Değiştirmek İstiyorsun!

Seçtiğin filmlere göre sen başına buyruk ve aklı sürekli işinde gücünde olan bir insansın. Öyle ki bu uğurda hayattan zevk almayı, sosyalleşmeyi ve kendine bakmayı unutmuş bile olabilirsin. Senin bu dünyadaki tek amacın boş şeyler için bu dünyada olmadığını göstermek ve bir şeyler icat ederek adını tarihe yazdırmak. Kafanda bir sürü proje var. Hepsinin de hayalini kurmuşsun, planını yapmışsın ama vakit uygulamaya gelince sanki biraz bocalıyorsun. Bu sefer de yapamadıkların seni deli ediyor. Kafanın içinde sadece bir şeyler üretmek, bir işte girişimci olmak ve adını dünyaya duyurmak var. Bu uğurda aklına gelen her şeyi yapabilecek potansiyel sende var. Sen böyle oldukça tutkun ve hayallerin asla seni terk etmeyecek. Sadece biraz hareket etmeye ve yola doğru insanlarla çıkmaya ihtiyacın var o kadar.

Birine Delicesine Aşık Olup Onun Kollarında Kendini Keşfetmek İstiyorsun!

Vay vay vay, işte geldin romantizm kokulu şey. Seçtiğin filmlere göre sen koyu bir aşk insanısın. Kalbin sanki sadece aşk için atıyor desek yeridir. İnsanların seni sevmesine, sana aşık olmasına, seni önemsemesine dibin öyle böyle düşmüyor. Ne zaman biri sana aşık olsa kendini yenilenmiş ve daha mutlu hissediyorsun. Seni berbat eden kötü bir ilişkiden yeni çıkmış olsan bile birinin seninle ilgilendiğini fark ettiğin an dünyalar senin oluyor. Zaten senin de isteğin bu değil mi? Senin bu hayattaki en büyük tutkun çok büyük bir aşk yaşamak ve kendini o aşkın içinde keşfetmek. Aslında bunu tek başına da yapabilirsin ama yanında seni seven biri olunca hayat senin için keşfedilmesi güzel olan bir yer halini alıyor. Tabii bu durum sıra kendini keşfetmeye gelince de yeterli. Ne diyelim valla imrendik! Umarız hayatının aşkını bulursun.

"Güç Bende Artık" Deyip Kendini Lider Olarak Görmek İstiyorsun!

Seçtiğin filmlere bakılacak olursa karşımızda geleceğin bir lideri var desek çok abartmış olur muyuz? Hayır, olmayız. Sen lider ruhlu, başkalarını yönetmeyi ve kontrol etmeyi seven, herkes için bir şeyler yapmayı seven ve mantıklı kararlar alabilen bir insanın. Çevrendekiler senin gücünün gayet de farkındalar. Hatta bu yüzden insanları sözlerinle kolayca etkileyebiliyor ve manipüle dahi edebiliyorsun. İnsanlar sana çok güvendikleri için seninle aynı yola baş koymakta bir sakınca görmüyorlar. Yol bazen çok kötü olsa bile... Senin bu hayattaki tutkun da bu işte! Söz ve güç sahibi biri olmak... Kontrolü daga fazla ele geçirmek ve insanlara istediğini yaptırabilmek... Çok harika yeteneklerin de var, daha ne olsun. Ama kontrolü ele alacağım diye kendini çok da yıpratma. Bu özellik zaten senin mayanda var. Yani zorlamaya hiç gerek yok.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
27
11
7
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

"Birine Delicesine Aşık Olup Onun Kollarında Kendini Keşfetmek İstiyorsun!" Ney?

kubrickss

Kimsenin Aklına Gelmeyen Bir Şey Yapıp Dünyayı Değiştirmek İstiyorsun! Seçtiğin filmlere göre sen başına buyruk ve aklı sürekli işinde gücünde olan bir insan... Devamını Gör

Ezra Dilge

Vay vay vay, işte geldin romantizm kokulu şey. Seçtiğin filmlere göre sen koyu bir aşk insanısın. Kalbin sanki sadece aşk için atıyor desek yeridir. İnsanlar... Devamını Gör