Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Sana Koyan Ne?

10 Soruluk Psikolojik Teste Göre Sana Koyan Ne?

Bu hayatta bazen öyle şeyler yaşarız ve bu yaşadığımız şeyler bize öyle koyar ki asla unutamayız. Peki bu hayatta sana koyan ne?

Merak ediyorsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Kafanı çok bulandıran bir mesele olduğunda bunu etrafındakilerle paylaşır mısın?

4. Bu hayatta kendi rahatın mı önemli yoksa başkalarının rahatı mı?

5. Diyelim ki iyilik yaptığını düşündün ama sonu kötü bitti... İlk önce kimi suçlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayattan nasıl zevk alacağını biliyor musun?

7. Gece yatağa girdiğinde uykuya dalman ne kadar sürüyor?

8. Diyelim ki yaşadığın şehirden ayrılıp bambaşka bir şehire taşınacaksın; geride bıraktığın hangi şeye üzülürsün?

9. Eşin/sevgilin seni aldatsa intikam planları kurar mısın?

10. Son olarak canını sıkan şeylerle nasıl mücadele ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yanlış Anlaşılmaktan Deli Divaneye Dönmüşsün!

Verdiğin cevaplara göre etrafındaki herkesin seni yanlış anladığını düşünüyorsun. Herhangi bir konuda nasıl hareket edersen et bugüne kadar hep yanlış anlaşılmışsın. Bu da artık düşüncelerini kendine saklamana neden olmuş. Aslında insanlar tarafından sevilen ve sözü dinlenen bir insansın ama ağzından çıkan cümleleri bir türlü karşı tarafa aktaramıyorsun. Sen A diyorsan çevrendekiler her zaman B anlıyor ve bu durumdan sıtkın sıyrılmış desek yeridir. Aşk hayatında kendini doğru düzgün ifade edemediğinden ilişkilerin hep bozulmuş; kariyer hayatında da hırslarını ve başarmak istediğin şeyleri anlatamadığından canın epey bir sıkılmış. Ama sen üzme o tatlı canını... Maalesef etrafımızdaki insanlar her zaman bizi doğru anlamayabilir. Sırf insanlar seni yanlış anlayacak diye düşündüklerini söylemekten geri durma. Unutma senin de düşüncelerin bu hayatta çok değerli.

Herkesin Rahatını Düşünürken Kendi Rahatından Olmuşsun!

Verdiğin cevaplara göre sen kendinden daha çok başkalarını düşünen bir insansın. Yaptığın her iş ya da hareket kendinden çok başkalarını mutlu etmek için atılmış sanki. Yanındaki insanlara çok fazla değer veriyorsun ve onların rahat etmesi için kendinden ödün veriyorsun. Ama konu senin rahat etmene gelince maalesef insanlar senin kadar düşünceli olmuyor. Başkaları için girdiğin borç, üstüne düşmeyen işlerde bile ön planda olman seni yormuş artık. Buna daha ne kadar katlanabileceksin hiç düşündün mü? Biraz da kendin için çalışman, kendin için bu hayatı yaşamanın vakti geldi de geçiyor sanki... Bu hayat senin hayatın ve her saniyesi çok önemli. Başkalarının hayatı rahat ve eğlenceli geçecek diye kendi zevklerinden ve değerlerinden vazgeçmeyi bırakmalısın. Öncelikle kendine yatırım yapmalısın bunu sakın es geçme!

Sustuğun Şeyler İçinde Derya Olup Taşmış!

Verdiğin cevaplara göre son zamanlarda kafan epey bir bulanık. Kafanı meşgul eden düşünceler seni oldukça sıkmış ve bunlardan nasıl kurtulabileceğini bilmiyorsun. İnsanlar sana çok hata yapmış ve seni çok gücendirmiş. Kalbin bir yerlerde öyle kırık ki artık etrafında seni üzen o insanlara sesini dahi çıkaramayacak noktaya gelmişsin. Sen sustukça da insanlar daha fazla üstüne gelir olmuş. Ama biliyorsun ki içinde ne kadar çok konuşman şeyleri biriktirirsen bu senin zararına olacak. Sen içine attıkça hiçbir şey istediğin gibi olmayacak. Kısacası sus sus nereye kadar arkadaşım! Artık senin üzerinde etkisi olabilecek olaylara tepki vermenin vakti gelip çatıyor. Aile, iş, okul ve aşk hayatın hangisinde olursa olsun susmak sana bir fayda sağlamayacak. Artık hayatında yoluna çıkanlara 'ben de buradayım ve böyle düşünüyorum' demenin tam sırası. Biliyorsun sen konuşmadıktan sonra insanların ve olumsuz durumların iyi yönde değişmesini bekleyemezsin. Sana tavsiyem içinde seni acıtan hangi düşünce varsa korkusuzca dile getir. O zaman göreceksin bak canını sıkan şeylerden nasıl da kurtuluyorsun!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
45
32
11
8
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın