Görüş Bildir
Haberler
Yaşam Koçun Kim Olmalı?

Yaşam Koçun Kim Olmalı?

Hepimiz hayatımızın bir anında sorunlarımızı çözmeye çalışırken tıkanıp kalırız. Böyle anlarda da yanımızda bize akıl verecek birilerinin olmasını bekleriz. Peki senin bir yaşam koçun olsa bu kim olurdu?

Merak ediyorsan, hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Bu hayatta en çok sıkıntı çektiğin konu ne?

4. Yeni bir şeye başlarken risk almaktan korkuyor musun?

5. Etrafında sana daima fikir verecek insanlar var mı yoksa tek başına mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Korkularınla yüzleşmek için ne kadar cesursun?

7. Peki senin için bu hayatta en önemli şey ne?

8. Bir şeyi elde etmek için kendinden çok ödün verdiğin oluyor mu?

9. Susup susup içine attığın şeyler gün sonunda sana ne olarak geri dönüyor?

10. Son olarak bugüne kadar yaşadıklarından hiç ders çıkardığın oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İllallah Dedirtecek Bir Aşktan Kurtulmak İstiyorsan Tabii ki Sinem Kobal!

İllallah Dedirtecek Bir Aşktan Kurtulmak İstiyorsan Tabii ki Sinem Kobal!

Senin yaşam koçun kesinlikle Sinem Kobal olmalı. Aşk hayatında yaptığın yanlışlar senin canını çok üzmüş, moral motivasyon hiçbir şey kalmamış sende. Üstelik kendini nasıl toparlayacağını da hiç bilmiyorsun. Bu durum kariyer hayatını da olumsuz etkiliyor. Aslında kendine inanan, özgüveni yüksek, herkes tarafından sevilen birisin ama yanlış insanlarla arkadaşlık ve aşk ilişkisi kurman seni iyice dibe çekmiş. Bu yüzden son zamanlarda iyice inzivaya çekilmiş ve tabiri caizse sadece etrafında olan biteni izlemeye dalmışsın gibi bir halin var. Ama üzülme, kafanda ihtiyacın olan bir yaşam koçu hayal ediyorsan bu kesinlikle Sinem Kobal olurdu. Kendisi dizi ve filmlerin en güzel ve en başarılı oyuncularından biri. Son yıllarda aşk hayatını dipten zirveye de çıkarmış daha ne olsun. Kimlere kimlere bakmış da şimdi nerelere gelmiş baksana. İyisi mi sen biraz onun yolundan git, neleri başarmış bir bak istersen!

Paraya Para Demeyeceğim Ben Diyorsan Acun Ilıcalı!

Paraya Para Demeyeceğim Ben Diyorsan Acun Ilıcalı!

Verdiğin cevaplara göre para kazanma konusunda biraz sıkıntıların var sanki. İş hayatında aktif ve sürekli ön planda olan birisin. Yaptığın işler hayranlık uyandırıyor ancak ayın sonunda eline geçen kazancına baktığında hiç tatmin olmuyorsun. Şu an bazı şeylere göz yumma ve sabretme aşamasındasın. Ama bu geçici bir durum, bunun farkındasın. Sen de iyi biliyorsun ki yolun daha çok başındasın. Herkes babadan zengin olmadığına göre mücadele etmek için elinde çok ses getirecek yetenekler olmalı. Hangi alanda çalışmayı seçersen seç kendini en iyi şekilde eğitmeli ve geniş düşünmelisin. Sana bu konuda Acun Ilıcalı'dan daha iyi bir yaşam koçu bulmak zor olurdu. Sen de gözünü dört aç, fırsatları gör ve risk almaktan korkma. Eminim ki Acun Ilıcalı olsa o da sana böyle söylerdi.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
17
12
9
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
merve

Her zaman kendi kendime danışırım.. Uzman görüşü önemli😅

gmc

bana sürekli sinme kobal çıkıyor ya ne alaka...

Mr Tg

yanlış insanlarla arkadaşlık ve aşk ilişkisi kurman seni iyice dibe çekmiş. Bu yüzden son zamanlarda iyice inzivaya çekilmiş ve tabiri caizse sadece etrafınd... Devamını Gör

tufan Durmuş

Sinem kobal 😂😂😂

Gizem Yenikler

Paraya Para Demeyeceğim Ben Diyorsan Acun Ilıcalı! Verdiğin cevaplara göre para kazanma konusunda biraz sıkıntıların var sanki. İş hayatında aktif ve sürekli... Devamını Gör