Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Filme Göre Senin Sorunun Ne?

Beğendiğin Filme Göre Senin Sorunun Ne?

Bazı sorunlar insanoğlun peşini modern çağda bile bırakmaz. Bunlar genellikle psikolojik ve kişisel sorunlar olarak karşımıza çıkar. Peki senin sorunun ne?

Teste hazırsan, sen de beğendiğin filmleri seç ve sorunun neymiş hep birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşadığın Modern Çağa Adapte Olmakta Zorlanıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre senin sorunun modern zamanla ilgili. İçinde yaşadığın çağ sana çok sığ ve bayat geliyor. Neredeyse yaptığın hiçbir etkinlikten ve hareketten zevk almıyorsun. Gün içinde gerek sosyal medyada gerek günlük hayatında onaylamayacağın pek çok şeyle karşılaşıyor ve kendini daha da kötü hissediyorsun. Bizim dışımızda gelişen olayların hayatımızı da etkilediğini bildiğinden içine düştüğün durum sana dipsiz bir kuyu gibi gelebilir. Şu an senin yaşadığın problemi dünya üzerinde pek çok insan yaşıyor. Yapman gereken sadece bir süre kendine odaklanmak. Kendi doğrularını, kendi gerçeklerini keşfettiğinde dış dünyanın o kadar da kötü olmadığını fark edeceksin. Biliyorsun yaşamak buna değer.

Senin Bir Hedefin Yok!

Dur, sakin ol; aceleye gerek yok. Böyle bir başlığı Müge Anlı'nın 'senin kocan yok, beni çıldırtmak mı istiyorsun' cümlesine atıf yapmak için attım. Her neyse, verdiğin cevaplara göre sen son zamanlarda bir hedefsizlik bir idealsizlik yaşıyorsun. Hayatında karşına çıkan çoğu şey senin ilgini çekmekten çok uzak. İster bu kariyerinde seni yükseltecek bir iş olsun, ister özel hayatında atılması gereken bir adım; son günlerde her şeyden bi' elini eteğini çekmişsin sanki. Yaşadığın zorluklar seni böyle bir hareketsizliğe itmiş olabilir. Ama biliyorsun ki bu durum tamamen geçici. Doğru adımları atarsan, doğru insanlarla bir araya gelirsen ve kendine değer vermeye başlarsan yeni hedefler sen daha onları aramadan seni bulacak. Unutma, bir söz vardır: Nereye gideceğini bilmiyorsan, hangi yoldan gittiğinin hiçbir önemi yoktur.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
15
9
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurten Yerli

Yeni modern caga uymakta zorlaniyorsun ,, ne kadar dogru nasil bildiniz yaa

ömer

Senin Bir Hedefin Yok! Hızlı yaşadım çabuk yoruldum heyecanlandırmıyo artık hiç bi şey….

Köksal Bilaloğlu

Yaşadığın Modern Çağa Adapte Olmakta Zorlanıyorsun! Verdiğin cevaplara göre senin sorunun modern zamanla ilgili. İçinde yaşadığın çağ sana çok sığ ve bayat ... Devamını Gör