Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Aşk Hayatında Yaptığın Yanlış Ne?

Evet/Hayır Testine Göre Aşk Hayatında Yaptığın Yanlış Ne?

Aşkta hepimizin yolunda gitmeyen bazı şeyler vardır. Hepimiz bir yerlerde bir yanlış yapar ve ilişkiyi çıkmaza sürükleriz. Peki senin yaptığın yanlış ne?

Merak ediyorsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Birine aşık olduğunda ona hemen bağlanır mısın?

4. Peki aşıkken sana yapılan hataları görmezden geldiğin çok oldu mu?

5. Sonuna kadar güvendiğin biriyle hiç sevgili oldun mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sevgilin senden fazla ilgi gördüğünü söyleyip hiç seni terk etti mi?

7. Hiç yanlış bir anlaşılma yüzünden sevgilini terk ettin mi?

8. Ya ilişkinize üçüncü tarafların etkisi fazla oluyor mu?

9. Peki sen romantik bir insan mısın?

10. Son olarak sence bir ilişkide bencil olmak mı gerekir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilinin Dibinden Ayrılmıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre aşk hayatında karşındaki insana çok bağlanan bir insansın. Aşkın gözü kördür derler ya hani, bu durum aynen senin için geçerli. Sevgilinin yaptığı yanlışı göremeyecek kadar çok seviyorsun. Sana hata yapsa bile görmezden geliyor, hep alttan alan taraf sen oluyorsun. Ama ilişkide sen hata yaptığında ise büyük olay oluyor. Maalesef sevgilin senin bu aşırı bağımlı hallerini kendi lehine bile kullanıyor. Zaman zaman senin bu aşırı geliştirdiğin bağımlılık onu sıksa da sana karşı kullanabileceği bir koz haline geliyor. Yapman gereken karşındaki insanı biraz geriye çekilip gözlemlemek ve ona karşı bu kadar kendini ezdirmemek. Aşk güzel bir şeydir ancak bunu her şeyin üstünde tutup sevgilinin dibinden ayrılmazsan maalesef kaybeden taraf hep sen olursun!

Kafandaki Şüphelerin Esiri Olmuşsun!

Verdiğin cevaplara göre sen aşırı şüpheci ve kuruntulu bir insansın. Hiçbir zaman karşındaki insana tam anlamıyla güvenmiyorsun. Ondan hep sana yanlış geleceğini düşünüyor ve her hareketini sorguluyorsun. Bu da ilişkindeki güzel anları mahvediyor, diğer bir deyişle aranızdaki aşkın alevini söndürüyor. Sevgilinden şüphe duyman maalesef onun senden daha da çok uzaklaşmasına sebep oluyor. Evet, bir insana yüzde yüz güvenmek zordur ancak şüphenin aşırı bir hale gelmesi maalesef o ilişkiyi zedeler ve bitirme noktasına getirir. Yapman gereken düşünce biçimini değiştirmek ve herkesin senin aleyhine davrandığı fikrini kafandan söküp atmak. Zira sen ona güvenmediğinde, ondan da sana güvenmesini bekleyemezsin. Bu bencilce olmaz mı sence? Şüpheyle hareket ettiğin şeyler elbet olabilir ama bunun dozunu iyi ayarlamak ve ilişkinin temelini sağlamlaştırmak senin elinde. Göreceksin bak o zaman aranızdaki her şey düzelecek!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
14
12
5
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın