Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Filmi Seç, Hayattaki Amacını Söyleyelim!

Beğendiğin Filmi Seç, Hayattaki Amacını Söyleyelim!

Beğenerek izlediğimiz filmler bizim kişiliğimiz ve hayata bakış açımız hakkında oldukça doğru tespitleri ortaya çıkarabilir. Peki senin hayattaki amacının beğendiğin filmlerle de anlaşılabileceğini söylesek ne dersin?

Merak ediyorsan, hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Deli Gibi Para Kazanmak İstiyorsun!

Verdiğin cevaplara göre senin hayattaki amacın deli gibi para kazanmak! Paranın hayatta sana mutluluk getireceğine inanıyor ve istediğin her şeye parayla ulaşabileceğine inanıyorsun. Kafanda yapmak istediğin, gerçekleştirmek için yanıp tutuştuğun pek çok hayalin var ve bunların ucu da hep paraya sahip olmaya bağlı. Aslında yetenekli bir insansın ve para kazanmak senin için hiç de zor bir şey değil. Sadece biraz programlı çalışmak ve kendini yeteneklerinin götürdüğü yere bırakmak sana bu amacını gerçekleştirmende yol gösterecek. O zaman göreceksin ki sen parayı değil para seni kendine çekecek.

İnsanların Seni Sevmesine Kafayı Takmışsın!

Verdiğin cevaplara göre sen sevilmeye bayılan bir kişiliğe sahipsin. Hayatındaki bütün iyi ya da kötü gidişatı sevme duygusu belirliyor. Kendini sevilirsen iyi, sevilmezsen de kötü hissediyorsun. Senin için hayatının bütün olayı kendini güvende ve sahiplenildiğin ilişkilerde bulma ihtiyacı gibi bir şey. Ne yazık ki etrafımızdaki insanları bizi sevmeleri için zorlayamayız. Sen de bunu biliyorsun fakat gene de bunun için biraz fazla çabalıyor gibisin sanki. Sana tavsiyemiz hayatta insanların ne düşündüğünü biraz geri plana atmak olacak. Sen öncelikle kendini sev, kendine zaman ayır ve kendini düşün. Göreceksin bak ihtiyacın olan o ilgi bu şekilde sana gelecek.

Aklın Fikrin Lider Olmak!

Verdiğin cevaplara göre sen yönetici ruhlu bir insansın. Çevrendeki insanları kontrol etmeye, denetlemeye hatta biraz da manipüle etmeye bayılıyor gibisin. Başta kendi hayatın olmak üzere yanındaki insanların da hayatını yönetmek istiyorsun. Hatta ve hatta kendin hedefler belirleyip onları da peşinden sürüklemek gibi hayallerin var. Bir lider olmak elbette güzel bir şeydir ama ara sıra hayatı akışına bırakmakta fayda var. Hayatının amacı başkalarını kontrol etmek yerine kendini tanımak ve kendini yönetmek olursa daha mutlu olabilirsin bizce. Ama illa yönetmek istiyorum diyorsan önce kendinden başla!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
14
8
5
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın