Görüş Bildir
Haberler
Aklına Gelen Başına Gelir mi?

Aklına Gelen Başına Gelir mi?

Hepimiz içimizden öyle şeyler geçiririz ki bunların gerçekleştiğini görünce oldukça şaşırırız. Aklımızdan geçenlerin bu kadar hızlı bir şekilde gerçekleşmesi bizi oldukça etkiler. Peki senin aklına gelen şey hemen başına gelir mi?

Merak ediyorsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Dua ederken ya da dilek dilerken olumsuz kelimeler kullanır mısın? (Örneğin belalar kazalar benden uzak dursun)

4. Hayallerinin gerçekleştiğiyle sık sık karşılaşır mısın?

5. Peki sezgilerine güveniyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayattan bir şey isterken aynı zamanda bunun olacağına da inanıyor musun?

7. Bir şey yaparken ihtiyaçlarına göre mi hareket edersin yoksa arzularına göre mi?

8. Ya çevren senin başına gelen kötü olaylarda hep seni suçlar mı?

9. Hayatın tatmin edici bir şekilde ilerliyor mu?

10. Son olarak bir dilek hakkın olsaydı iyi bir şey için mi kullanırdın yoksa kötü mü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aklına Gelen Her Şey Işık Hızında Başına Geliyor!

Verdiğin cevaplara göre aklına gelen her şeyin başına gelmesi oldukça yüksek. Bununsa iki nedeni var. Birincisi sezgileri oldukça kuvvetli bir insansın. Bir olay daha başına gelmeden önce içine doğuyor. Artık havadan mı bilinmez ortamın öyle bir nabzını tutuyorsun ki olacak olan şey gerçekleşiyor. İnsanlar senin bu sezgisel gücünden birazcık çekiniyor desek yeridir. Bir diğer neden de dillendirdiğin her şeyin çabucak gerçekleşmesi... Artık evrene pozitif ya da negatif ne yolluyorsun bilmiyoruz ama aklından geçirdiğin şeylere dikkat etmende yarar var. Senin gibi sezgisel güçlere sahip birinin aklından geçenleri kontrol etmesi gerekiyor. Düşüncelerine yön verdiğin vakit göreceksin ki istek ve arzuların senin dilediğin yönde gerçekleşecek. İyisi mi sen düşüncelerini pozitif şekilde dile getir. Böylece hayatın olumlu yanlarıyla karşılaşman çok daha olası olacak.

Aklına Gelen Şeyler Senden Oldukça Bağımsız!

Verdiğin cevaplara göre sen düşünceleri oldukça karmaşık bir insansın. Aklından geçirdiğin istekler, hayallar adeta birbirine karışmış. Bu yüzden de onları kontrol etmekte oldukça zorlanıyorsun. Aslında hayattan istediğin pek çok şey var. Bunların gerçekleşmesi için dua ediyor ya da mücadele de ediyorsun ancak bir türlü bunların gerçekleştiğini göremiyorsun. Biraz evrenden bir şeyler isterken sorun yaşıyorsun desek yeridir. Yapman gereken isteklerini birbirinden ayırmak... Öncelikle neyi ne zaman istediğini bir sorgulamalısın. Tabii gerçekten ne kadar istediğini de öyle. İsteklerini pozitif bir şekilde dile getirmeli ve onların gerçekleşmesi için kendine biraz süre tanımalısın. Göreceksin bak düşüncelerin hizaya geldikçe daha tatmin edici bir hayatın olacak. İstediklerin sana kolay yollardan gelecek.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
19
13
7
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bigbirader

Yav cinsiyetim ve yaşım haricinde verdiğim tüm cevaplar kendime bile subjektif geliyor amk..

dekuxkirishima

Aklina gelen herşy ışık hizinda basina geliyor - doru👍🏻

Esra Tok

Aklına gelen herşey ışık hızında başına geliyor. Gerçekten öyle sezdiğim şey doğru çıkar hislerimde yanıldığım nadirdir.👌