Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Filme Göre Hangi Arzunun Kölesisin?

Beğendiğin Filme Göre Hangi Arzunun Kölesisin?

Beğendiğimiz filmler karakteristik özelliklerimiz ve hayattan istediklerimiz hakkında bize anlamlı ipuçları verebilir. Peki hiç düşündün mü sen en çok hangi arzunun kölesisin? Hadi bunu beğendiğin filmleri seçerek hep beraber bulalım.

Hazırsan test başlıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güç Arzun Seni Ele Geçirmiş!

Hmm... Karşımızda lider olmak için deli gibi yanıp tutuşan biri var. Verdiğin cevaplardan anlaşılan o ki sen kendi gücüne ve yeteneğine inanan bir insansın. Deyim yerindeyse her şeyi kontrol edebiliyor, herkesi domine edebiliyorsun. İnsanlar senin onlara verdiğin direktifleri uygulamaktan hoşlanıyor. Tabii sen de bunu kullanmaktan bir an olsun bile çekinmiyorsun. İçinde kitleleri yönetmek isteyen çok büyük bir arzu var. Günün birinde bir kurumda başkan, bir şirkette üst düzey yönetici neden olmayasın ki! Tabii bunu kontrollü yapmakta fayda var. Arzular güzeldir, insanı diri tutar ancak fazlası biliyorsun zarar. Güçlü ol ama gücün kölesi olma demişler. Bunu sakın unutma!

Para Para Diye Bi' Hal Olmuşsun!

Oooov. Geldi işte para babası. Verdiğin cevaplara göre sen sanki parayı biraz fazla sevenlerdensin değil mi? Aa hiç öyle değil dediğini duyar gibiyim. Ama bir yerlerde içinde çok zengin olma, lüks yaşama isteği var gibi. Hadi itiraf et! Bu sorun değil, herkes zengin olmak, istediği her şeyi alabilmek ister. Ama bunda aşırıya kaçmamak önemli, işte bütün mesele bu. Kariyer ya da eğitim hayatında zaten hırslı birisin. Bu para kazanma hırsınla birleşince zaten senin yolunu da açıyor. Ama demek istediğim sanki tehlike çanları biraz çalmış gibi... Son zamanlarda parayı fazla düşünür olmuşsun. Bırak o sana gelsin, bu kadar düşünme. Para konularında biraz rahat olmalı insan, çok isteyince illa ki bi' aksilik çıkıyor. O yüzden diyorum ki iyisi mi bu konuyu biraz kafanda gerilere at. Hayatta daha eğlenceli şeyler de var!

İçin Dışın Aşk Arzusuyla Yanar Olmuş!

Verdiğin cevaplara bakılacak olursa sen tam bir aşk insanısın. Sevmek ve sevilmek senin için bu dünyada her şeyden daha özel, her şeyden daha güzel. Her ne kadar aşk hayatında başına tatsız tuzsuz, tuhaf olaylar gelse de aşka olan inancını asla yitirmiyorsun. Senin için annesinin karnından tutkulu ve aşk dolu çıkmış desek yeridir. Ama bu durum bazen aşırıya da kaçabiliyor. Aşk güzel bir şey fakat kararında ve dozunda olursa mutlu bir ilişki yaşayabilirsin. Kimseye bir adım fazla gitmeye hiç gerek yok. Hele hele birini deli gibi seveceğim diye ona fazla bağlanmaya da yer olmamalı hayatında. Sen yine aşk kadını/adamı ol ama biraz dengeli ol en iyisi... Arzularının seni ele geçirmesine izin verme. Hayatta mantık denen bir şey daha var. Bunu unutma!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
20
10
9
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Para Para Diye Bi' Hal Olmuşsun! Ahahahaha hocam para önemli değil çoook para önemli 🤑🤑🤑

o. k.

Bana da aynısı çıktı ama seçtiğim filmlerin hiç birinde konu para değildi 🤣🤣🤣

Pasif Kullanıcı

Güç Arzun Seni Ele Geçirmiş! 🤔

Onur

Güç Arzun Seni Ele Geçirmiş! Hmm... Karşımızda lider olmak için deli gibi yanıp tutuşan biri var. Verdiğin cevaplardan anlaşılan o ki sen kendi gücüne ve yet... Devamını Gör