Görüş Bildir
Haberler
Aşk Hayatın Hangi Filmde Geçiyor?

Aşk Hayatın Hangi Filmde Geçiyor?

Hepimiz aşk filmlerinde kendi ilişkimize dair ipuçları buluruz. Peki senin aşk hayatın hangi filmde geçiyor olabilir?

Hazırsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Birine aşık olmak için aradığın en önemli özellik hangisi?

4. Biriyle ilk defa buluşacaksın diyelim; nereye gitmek isterdin?

5. Bu hayatta en önem verdiğin şey nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli şey ne?

7. Daha önce sevgilinden terk edildiğin konu neydi?

8. Peki hiç ufacık bir sorun yüzünden sevgilinden ayrılmak istedin mi?

9. Peki ilişkinde sadık bir insan mısın?

10. Peki bu cümlenin devamını getirebilir misin?: "Bence aşk...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Silver Linings Playbook - Umut Işığım

Verdiğin cevaplara göre sen ilişkisine oldukça sadık bir karaktere sahipsin. Karşındaki insanı ne olursa olsun sahipleniyor, ne yanlış yaparsa elini bırakmıyorsun. Ancak bu durum senin psikolojin üzerinde pek de iyi etkiler yaratmıyor. Bugüne kadar ilişkinde sadece karşı tarafı ön planda tuttuğun için hayatının dengesi iyice bozulmuş. Hep kendinden vermiş, hiç kimseden sevgi ya da saygı talep etmemişsin. Haliyle bu da senin özgüvenini yerle bir etmiş. İyisi mi sen bu eski moda düşüncelerini bir kenara fırlat ve kendine yeni bir 'sen' çiz. Zira değişime herkesten önce senin ihtiyacın var. Buna 'aşktan' başlamanı öneririz.

Before Sunrise - Gün Doğmadan

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir aşk insanısın desek yalan olmaz. Bir insana bağlanmak ve onunla hemen kaynaşmak senin için çocuk oyuncağı. Sevimli hareketlerin ve cana yakın tavırların sayesinde karşına kim çıksa etkilemeyi başarıyorsun. Eğer şu an bir sevgilin varsa emin ol o da sende ilk gördüğü şeyin samimiyet olduğunu söyleyecektir. Sevgilin yoksa da dert etme, sende bu şeytan tüyü ve çekicilik olduktan sonra bulman hiç zor değil. Ama bulursan neler olur onu söyleyelim: Aşırı tutkulu, romantik ve sadakat dolu bir ilişki yaşarsın. Tabii uzak mesafe ilişkisi olmadıktan sonra. İyisi mi sen bunu aklının bir kenarında tut!

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind - Sil Baştan

Senin aşk hayatın tam olarak Sil Baştan gibi desek yeridir. Sevdiğin insanla aranda derin bir uçurum var. Ne o seni, ne sen onu anlayabiliyorsun. İlişkiye başladığınızda aranızdaki zıtlıkların sorun olmayacağını düşünmüş olabilirsin ama vakit geçtikçe yanılmışsın sanki. Aslında onu çok seviyorsun ama onda seni sıkan, gereksiz yere bunaltan şeyler var. Bu yüzden sık sık içinde bulunduğun bu ilişkiden kaçıp uzaklaşmak ve bir daha dönmemek istiyorsun. Ama bir taraftan da farkındasın ki bu sadece senin isteğinle olacak bir şey değil. Sevgilinle aranızdaki problemleri kabul et ve çözmek için daha yaratıcı ol. Böylelikle daha sağlıklı ve uzun bir ilişki yaşayabilirsin. Bizden söylemesi!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
10
8
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kubrickss

Silver Linings Playbook - Umut Işığım (Merhaba subniminal mesaj)🍷 Verdiğin cevaplara göre sen ilişkisine oldukça sadık bir karaktere sahipsin. Karşındaki ins... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind - Sil Baştan

Cikolatali Turta

Silver Linings Playbook - Umut Işığım