Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Sevgilin Senden Ne Saklıyor?

Evet/Hayır Testine Göre Sevgilin Senden Ne Saklıyor?

Daha önce sevgilinin senden bir şeyler sakladığını hiç hissettin mi? Eğer böyle bir duyguya kapıldıysan doğru testtesin demektir.

Hazırsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevgilinle aranda bugünlerde bir soğukluk olduğunu hissediyor musun?

2. Sevgilinle sık sık kavga eder misin?

3. Peki aranızda güven ve sadakat problemleri çok yaşanıyor mu?

4. Sence sevgilin senden daha iyi birisini bulsaydı seni terk eder miydi?

5. Biraz da sen kendin için dürüst ol bakalım: Ya sen iyi birini bulsan hemen onu terk eder miydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce onun telefonunu hiç karıştırdın mı?

7. Peki aranızda eski sevgililerinizin muhabbeti çok geçiyor mu?

8. Bir dürüstlük sorusu daha: Diyelim ki ondan ayrıldın; çok üzülür müsün?

9. Ya ilişkinizde üçüncü kişilerin yönlendirmesi çok oluyor mu?

10. Son olarak sevgilinle yaşadığın bu ilişkinin uzun vadeli olacağına inanıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgilin Sosyal Hayatında Sık Vakit Geçirdiği İnsanları Senden Saklıyor!

Verdiğin cevaplara göre sevgilinle aranda sık sık kavgaların geçtiğini söylemek mümkün. Aranızda bugünlerde çok sert rüzgarlar esiyor olabilir. Bunun nedeni de birbirinize karşı kendinizi yeterince iyi ifade edememek. Sevgilin son zamanlarda seninle iletişimini epey bir azaltmış. Artık eskisi gibi seninle bir şeyler paylaşmaktan zevk almıyor. Tabii bu zevk alamama senin için de geçerli. Birbirinizin günlük hayatı hakkında artık eskisi kadar yoğun konuşmuyorsunuz. Ama sevgilin bu işi biraz ilerletmiş olacak ki kendi sosyal hayatını bile senden gizli saklı yaşıyor. Yeni arkadaşlarından artık haberin olmayabilir ya da bir ortama girdiğinde bunu sana pek söylemiyor olabilir. Sen bunu fark ettiğin zamansa aranızda kıyamet kopacak desek yalan olmaz. O şimdilik gündelik hayatını senden gizleyebilir ama yakında bu durum bir yerden patlak verecek. Buna hazırlıklı ol.

Sevgilin Sana Olan İlgisini Kaybettiğini Gizliyor!

Verdiğin cevaplara göre sevgilin biraz ikili oynuyor diyebiliriz. Onun sevecen ve alakadar tavırları hoşuna gidiyor ancak bu çok da samimi değilmiş gibi sanki. Sana değer veriyor ancak bu değer seni kaybetme korkusundan geliyor. Çünkü sana yeteri kadar ilgi göstermezse seni kaybedeceğini adı gibi biliyor. Ancak sorun bunun yapmacık olması! Senden uzaklaştığını biliyor ama seni terk etmeyi hayal bile edemiyor. Anlayacağın nereye bakarsan işin içinden çıkılamaz bir durumdasın. Maalesef gizlediği şeyin altındaki gerçek seni elinde tutma çabası. Bu çok tehlikeli bir durum. Eğer fark etmezsen ilişkiniz uzun zaman sürüncemede kalabilir. Yapman gereken onun üzerine gidip gerçeği haykırmasını sağlamak. Böylece ortada hiçbir sır kalmayıp taşlar yerine oturacak. Tabii sen de yoluna bakacaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
27
24
16
9
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın