Görüş Bildir
Haberler
Ruh Öküzün Nasıl Biri?

Ruh Öküzün Nasıl Biri?

Ruh öküzü, size hayatı zindan eden ama yine de bir şekilde bağlandığınız sevgililerinize verilen bir isimdir. Peki senin ruh öküzün nasıl biri?

Merak ediyorsan hemen teste geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Bir ilişkin en fazla ne kadar zaman sürdü?

4. Peki hiç aldattın mı?

5. Sen mi sevgiline hayatı zindan ediyorsun yoksa o mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinin seni hayattan soğutacak en kötü özelliği ne?

7. Kötü giden ilişkinde başına gelen en trajik olay neydi?

8. Duygusal olarak kötü bir dönem geçiriyorsun diyelim; sevgilin bunu atlatman için neler yapar?

9. Onun yaptığı esprilere gülüyor musun?

10. Son olarak sevgilinle birlikte yapmak istediğiniz planlar genelde neden bozuluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ruh Öküzün Sana Fena Halde Kafayı Takmış!

Verdiğin cevaplara göre hayatındaki kişi sana fena halde kafayı takmış. Onunla vakit geçirmekten hoşlanıyor ve gerçekten seviyorsun. Ancak ilişkinizi bozacak çok fazla özellik var onda. Kendisi hem çok baskın karakterli hem de ne istediğini bir türlü bilip de söyleyemeyen biri. O da seni sevdiğini iddia ediyor ama sağına soluna pek de güven olmuyor. Yaptığı bir hareketle seni ilişkide mutlu edecek gibi dururken tek bir hareketiyle de seni bu ilişkiden soğutuyor. Onu ne zaman terk edip kaçmak istesen seni bu ilişkide tutmanın yolunu her zaman buluyor. Ama böylelerine dikkat etmekte fayda var. Sana iyi geldiğini, seni gerçekten sevdiğini düşünebilirsin ama onunki sadece bağımlılık. Kısacası ruh öküzün sana bağımlı olduğu için yanında duruyor. Kafasında seni takıntı haline getirdiği için birliktesiniz. Bunu bilerek ilişkinde hareket et desem hiç de yanlış olmaz.

Git Desen Bile Gitmeyecek Bir Ruh Öküzün Var!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh öküzün tam bir yüzsüz. Sen ne yaparsan ne edersen seni asla bırakamayacağını düşünüyor. Onu sevdiğini düşünüyor olabilirsin ancak zamanla onun senden ne kadar farklı olduğunu sen de fark edeceksin. İlişkinizde bütün kararları o vermeye çalışıyor ve açıkçası sana alan bırakmıyor. Sen terk edip gitmek istesen bile senin yanından ayrılmak istemiyor. Neden mi? Çünkü o kararı o vermedi de ondan! Bu kararı kendi vermiş olsa bak nasıl da gidecek yanından... Yüzsüzlüğün böylesi dediğini duyar gibiyim. Onun bu huyları ve davranışları maalesef aranızda aşk olsa bile bir süre sonra senin soğumana yeter de artar bile. Sen sen ol sakın ona bütün kararları kendisinin vereceğini düşündürme. Bu ilişki ikinizin ve kararlar ortak alınır. Gitmesini istediğinde de kapıyı ona nazikçe göster ve asla senin kararlarını etkilemesine izin verme.

Ruh Öküzün Kıskançlıktan Geberiyor!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh öküzün kıskancın önde gideni. İlişkinizde tam her şey yolunda giderken bile sana hayatı zindan edecek kadar kıskançlık potansiyeli var onda. Sadece seni başka insanlardan da kıskanmakla kalmıyor üstelik. Senin kariyer hayatındaki başarıları, başka alanlarda ilerlemeni, iyi bir eğitim almanı, hatta ve hatta onsuz mutlu olmanı bile kıskanabilecek bir bakış açısı var onda. Aman aman, evlerden ırak! Sen ruh ikizimi bulacağım derken böyle bir ruh öküzüne rastlayarak başına cidden bela almışsın. Onun yanında kendinden azıcık övgüyle bahsetsen bile hemen seni aşağıya çekip kendini havalara yükseltir o. İyisi mi bu öküzden (cinsi kadın ya da erkek fark etmez) hemen uzaklaş. Sana etmediğini bırakmaz bu yoksa, haberin olsun.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
17
9
7
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Skorpios

öküz bana kafayı fena takmış😏çok'ta tınn🚬

ömer

Git Desen Bile Gitmeyecek Bir Ruh Öküzün Var! Sana git diyemem ama kal demekte gelmiyo içimden sevgili ineğim 🤧🤧😅😅

mamamia

Ruh Öküzün Kıskançlıktan Geberiyor! Abi iyi olsa öküz olmaz zaten

KumdanKum

ahahahash 😅 dur ben de cozeyim eğlenceli:)