Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Canım Çıksaydı Dediğin Huyun Ne?

Evet/Hayır Testine Göre Canım Çıksaydı Dediğin Huyun Ne?

Bazen öyle deliye döneriz ki canım çıksaydı da şu huyumdan bi' vazgeçebilseydim deriz. Peki senin daha önce öyle bir düşüncen oldu mu?

Sorunun cevabını merak ediyorsan bu evet/hayır testini hemen çözmeye başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Bir arkadaşın sana dışarı çıkalım diyor ama senin canın hiç istemiyor. Yine de dışarı çıkar mısın?

4. Daha önce sevgilin tarafından hiç aldatıldın mı?

5. Borç batağında yüzüyorsun diyelim, yardımına koşan insanlar olur mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ailenin rahatı için kendi huzurundan vazgeçer misin?

7. Bir mekâna gittiğinizde genelde gelen hesabı sen mi ödersin?

8. Diyelim ki arkadaşına bir iyilik yaptın ama sonunda kötülük gördün. Onunla dostluğunu devam ettirir misin?

9. "Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın" deyip her şeyi alttan alan insanlardan mısın?

10. Son olarak şimdi ölsen arkandan ağlayan insan sayısı çok olur mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Millete Para Yedirmekten Fakir Kalmışsın!

Ve evet, geldik sıra sana. Bakıyorum da cüzdanın bomboş. Neden boş çünkü o para olmayacak yerlere gidiyor da ondan. Verdiğin cevaplara göre senin canın epey bir sıkılmış şu para meselesine. İnsanları rahat ettireceğim, herkesin gönlünü hoş edeceğim diye hep kendi cebinden, yüreğinden harcamışsın. Ama ne zaman senin ihtiyacın olsa ne yazık ki o para yedirdiğin insanlar hiç oralı bile olmamış. Ee haliyle bu da sana illallah dedirtmiş. Aslında canını sıkmaya hiç gerek yok. Hatta canım çıksın demeye de... Kazandığın, biriktirdiğin ne varsa önce kendine harca. Bu hayatta önceliği her zaman kendine ver. Sen kazanmışsın ama o parayı yiyememişsin ne anlamı var ki hem! Eğer birileri seninle güzel vakit geçirmek istiyorsa onlar da elini cebine atsın, her şeyi senden beklemesinler canım! Sen yeter ki tavrını koy bu konuda, gerisi de gelir.

Saf Yerine Konmaktan Ayarların Kaçmış!

Vay vay vay! Burama kadar geldi dediğini ta buralardan duyar gibiyim. Arkadaşım senin canın çıkmış ama haberin yok sanırım. Verdiğin cevaplara göre senin canını sıkan en büyük şey saf yerine konmak. İnsanlar seni kullanabileceği ve yeri geldiği zaman başından atabileceği bir şey gibi görmüş bu zamana kadar. Sen de çoğu zaman bunları sineye çekmiş ve çok da önemsememişsin sanki. İçten içe aslında sen de gerçekleri çok iyi biliyorsun. Bazen insanların seni aldatmasına, seni önemsememesine göz yumuyorsun ama bu nereye kadar böyle sürecek ki? Canını sıkacağına insanlara tepkini sertçe göster yeter sen. Baksınlar bakalım kim saf kim akıllı! Evet, iyi niyetli bir insansın ama bunu asla başkalarının kullanmasına izin verme. Kimseye kendinden fazla vermeye hiç gerek yok bunu sakın unutma.

Hayır Demeyi Bir Türlü Öğrenememişsin!

Verdiğin cevaplara göre senin canım çıksaydı da kurtulsaydım dediğin huyun bir türlü hayır diyememek. İnsanlar senden bir şeyler yapmanı istediğinde genelde kendini evet demek zorundaymış gibi hissediyorsun. Sanki evet demesen, o insanlarla aran bozulacak ve seni hiçbir zaman sevmeyecek ya da aralarına almayacak gibi düşünüyorsun. Üstelik senden istedikleri şey senin çıkarlarına aykırı olsa bile maalesef hayır diyemiyorsun. Aslında son zamanlarda bu konuda küçük bir aydınlanma yaşamışsın. Sürekli evet dediğin insanlar senin iyi niyetini suistimal ettikçe kendini onlara karşı sorumlu hissetmekten kurtarmışsın ama bu yetmez. Canının yapmak istemediği şeylere 'hayır' demeyi artık öğrenmelisin. Evet, evet nereye kadar sürer ki böyle! Gör bak sen hayır demeye başladıkça insanlar sana karşı daha dikkatli davranacaklar.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
19
9
6
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

para yedirmekten fakir kalmışım 😂😂 lan yedirecek param yok ki 😁

kubrickss

kime yedirdin paraları süleeee😅😅

Pasif Kullanıcı

saf yerine konmaktan ayarlarin kacmis HSLATSKAKAÇAGALAJALSUDLDJ ayarlarim zaten kacikti aq😔💀

kubrickss

Hayır Demeyi Bir Türlü Öğrenememişsin! 🤦🏻‍♀️🫣 Verdiğin cevaplara göre senin canım çıksaydı da kurtulsaydım dediğin huyun bir türlü hayır diyememek. İnsanlar sen... Devamını Gör