Görüş Bildir
Haberler
İçindeki Boşluğu Ne Doldurur?

İçindeki Boşluğu Ne Doldurur?

Hepimiz sık sık boşlukta gibi hissederiz kendimizi. Böyle anlarda ne yapacağız, kiminle iletişime geçeceğiz diye karar veremeyiz. Ama bu sorunun cevabı aslında bizim içimizdedir. Peki senin içindeki o koca boşluğu dolduracak olan ne?

Merak ediyorsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Son zamanlarda insanlara karşı çok sık güven problemi yaşıyor musun?

4. Aşırı stres altında olduğun zamanlarda stresini nasıl kontrol altına alıyorsun?

5. Peki bu hayatta seni senden daha iyi tanıyan arkadaşlara sahip misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki biriyle ilk buluşmadasın. Ona kendinle alakalı çok gizli bir ayrıntı verdin ama senden soğudu. Ne yaparsın?

7. Aşk hayatında seni en çok üzen olay ne oldu?

8. Sık sık kalabalıklar içinde yalnız bir insan olarak hissediyor musun kendini?

9. Ya insanlar seninle uyumlu olmak için çaba gösteriyor mu?

10. Son olarak geçmişine baktığında şu hatayı yapmasaydım dediğin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin Acilen Sosyalleşmen Lazım!

Verdiğin cevaplara göre son zamanlarda her şeyden elini eteğini çekmiş gibisin. Ailenle sık vakit geçirmiyor, en yakın arkadaşlarına çok fazla zaman ayırmıyorsun. Her ne sorun yaşadıysan yaşa emin ol yalnız kalmak sana iyi gelmiş ama artık bunun değişmesi gerekiyor. Zira kendinle çok vakit harcadıkça daha da derinleşmişsin ve içindeki boşluk büyümüş de büyümüş. Bazen içeriye dönük olmak iyi gelmez insana. Dışa dönük olup insanlarla da vakit geçirmek, iletişimde olmak gerekir. İçindeki yalnızlığı bitirecek en iyi şey de acilen arkadaş çevresi yapman. Çık dışarı, sosyalleş, yeni insanlar tanı... Çünkü başka insanları tanıdıkça kendinden uzaklaşmayacak, aksine kendini de tanıyacaksın. Kendini duvarlar arasına hapsetme, dışarıda harika bir hayat var ve senin adım atmanı bekliyor.

Bulunduğun Ortamdan Kaçıp İnsanlara Kendini Özlet!

Son zamanlarda insanların seni anlamadığını, seninle uyumlu olmadığını mı düşünüyorsun? Evet, tam da düşündüğün gibi. Verdiğin cevaplara göre bu aralar modun epey bi' düşük. Çevrendeki insanlarla aranda adeta soğuk rüzgarlar esiyor. Aile hayatında sorunlar yaşamış, iş yerinde ya da okulda kendini biraz yalnız hissetmişsin. Haliyle bu da senin biraz boşluğa düşmene neden olmuş. Ama hiç üzülme sen! Aslında geriye çekilip insanlara şöyle uzaktan bakmanın tam da sırası. Zira ne yaşamış olursan ol insanların ak mı yoksa kara mı olduğunu o zaman fark edeceksin. Senin yokluğunda ne yapıyorlar, ne ediyorlar şöyle iyice bir gözlemle! Bu arada vaktini de kendini tanımak için harca. İnsanlardan uzak kal ve kendini özlet. Yeni bir sen ile geri döndüğünde bak bakalım nasıl motive oluyorsun tekrardan hayata...

Yeteneğin Her Neyse Onu Paraya Çevir!

Vay vay vay hoş geldin. Soruyoruz sana içindeki cevheri ne zaman fark edeceksin? Aklı her şeye basan, girdiği her işte başarılı olma potansiyeline sahip bir insansın. Üstelik bir şeyleri kazanmak senin için hiç de zor değil. O zaman biz şimdi neyin boşluğundan bahsediyoruz. Bu olsa olsa kendini yeterince tanımama, bu hayattan ne istediğini bilememe ve biraz da tembellik boşluğudur. Sende taşı sıksa suyunu çıkartacak kadar çok yetenek var. Eğer hobilerine şöyle bir baksan, en çok zevk aldığın uğraşları fark etsen aslında öyle güzel şeyler yapabilirsin ki... Öyle içindeki boşluk falan yalan olur bizden söylemesi... Sadece üstündeki o ölü toprağı fırlatıp atman ve yeteneklerini herkese göstermek için motive olsan yeter. Bak gör o zaman nasıl da küllerinden yeniden doğuyorsun.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
23
6
4
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bulunduğun ortamdan kacip insanlara kendini özlet!

eylul hocuk

bana da aynısı çıktı

Onur

Yeteneğin Her Neyse Onu Paraya Çevir! Vay vay vay hoş geldin. Soruyoruz sana içindeki cevheri ne zaman fark edeceksin? Aklı her şeye basan, girdiği her işte ... Devamını Gör

pikasevde

Yeteneğin Her Neyse Onu Paraya Çevir!