Görüş Bildir
Haberler
Sen Nerenin Müdürüsün?

Sen Nerenin Müdürüsün?

Hepimiz bazı konularda ustayızdır. Öyle ki usta sıfatını almasak bile o işi etrafımızda bizden daha iyi yapan biri bulunamaz. O konuda adeta müdür gibiyizdir. Peki sen nerenin müdürüsün?

Hazırsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. İnsanları en çok hangi konularda darlamayı seversin?

4. Günlük hayatında en çok hangi meseleler kafanı yorar?

5. Daha önce hiç senin fikrini acımasızca eleştiriyor diye biriyle tekmeli tokatlı kavga ettin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni bu hayatta en çok delirten el hareketi nedir?

7. Aile bireyleri bir problem yaşadıklarında genelde seninle mi paylaşırlar?

8. Diyelim ki bir sevgilin var ve seni terk etmek istiyor. Sence sebebi ne olurdu?

9. Hayatın bir film olsaydı türü ne olurdu?

10. Son olarak sabahları uyandığında ağzından çıkan ilk cümle genelde nasıl bir şey oluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boş İşler Müdürü Olma Kariyerinde Emin Adımlarla İlerliyorsun!

Hoş geldin boş işler müdürü. Evet, boş işler diyoruz çünkü kafana her şeyi takan kişiliğin yüzünden her şeyle uğraşan bir karakterin olduğu açık seçik ortada. Verdiğin cevaplardan anlıyoruz ki sen bu hayatta her şeyi ama her şeyi sorun yapabilen bir insansın. Karşına çıkan her meseleyi dünyanın en önemli problemiymiş gibi büyütüyor ve hemen hallolmasını istiyorsun. Tabii bunda mükemmeliyetçilik takıntının olması çok büyük rol oynuyor desek yeridir. Etrafındaki insanların yaptığı işler, arkadaşlarının hareketleri, iş hayatındaki olaylar hepsi ama hepsi senin için çözülmesi gereken bir sorun. Deyim yerindeyse onları kontrol edeceğim diye kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmişsin gibi. İşte sen böyle yaptıkça hayattan zevk ve keyif de alamıyorsun haliyle. Sana tavsiyemiz boş işleri bir kenara bırak ve sadece kendi hayatının gerçekleriyle uğraş. O zaman göreceksin ki hayat senin için daha anlamlı olacak.

1 Liraya Dert Dinlenir Müdürü Olmuşsun Haberin Yok!

Dert dinlenir, dert dinlenir, dert dinlenir... Bir seyyar satıcı olsan tezgahında kesin bu yazardı senin. Ama 1 lira dediğimize takılma şimdiki dertlerin fiyatı çok daha fazlasını ederdi. Verdiğin cevaplara göre sen tam bir dert babasısın, yani müdürü. Etrafındaki insanların çektiği sıkıntılar adeta senin için iş kapısı gibi bir şey olmuş. İnsanlar seninle dertlerini paylaşıyor ve senden adeta medet umuyorlar. Haliyle sen de onlara yardım etmek için çok büyük bir çaba sarf ediyorsun. Ama canım nereye kadar ki bu böyle? Senin dertlerin, senin hayatın ne olacak bunu hiç düşündün mü? İnsanların hayatını daha da çok güzelleştireceğim diye kendinden feragat ediyorsun hep. Bırak artık başkasının dertlerini, sadece kendine odaklan. İlla bir konuda iyi olacağım diyorsan kendi hayatının mimarı olmakta usta ol, müdür ol. Kendi hayatını ıskalamanın sana hiçbir faydası yok, bunu sakın unutma.

Seni Nereye Koysak Müdür Olursun!

Evet geldi işte bizim asıl müdür. Verdiğin cevaplara göre sen epey bir akıllı, sosyal hayatı mükemmel, adım attığı her işte başarılı olan bir insansın. Hayatındaki her şeye yetişebiliyor, gününü çok iyi idare ediyorsun. Hem kendi hayatının problemlerini çözmekte çok ustasın hem de başkalarının dertlerine derman olmakta bir numarasın. Vallahi senin şu işlevselliğin herkesi kıskandıracak cinsten doğrusu. Hayatta karşılaştığın her olayda kontrolü ele alabiliyor ve istediğin gibi olacak olanları da şekillendirebiliyorsun. Bu yüzden insanlar sana gıptayla bakıyor ve herkesin dikkatini çekiyorsun. Özellikle bu potansiyelin sayesinde insanlar kendilerini sana rahatça teslim edebiliyor. Onlardan kazandığın bu güven sayesinde onların da hayatlarını -dilersen- yönetebiliyorsun. Ne diyelim bu kadar donanımlı olmak herkese nasip olmaz. Kendini çok iyi yetiştirmişsin doğrusu. Bize sadece önünde şapka çıkarmak düşer.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
17
17
13
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Boş İşler Müdürü Olma Kariyerinde Emin Adımlarla İlerliyorsun! Bir gün vücudumuzdaki organlar bir araya gelip müdür seçmeye karar vermişler kalp müdür ben ol... Devamını Gör

Aylin Kayhan

1 liraya dert dinlenir müdürü...

ruby_sisa

neymiş kafaya çok takıyomuşuz da dertliymişizde

Mr Tg

Müşteri kumbara getirmişti bedavaya dert dinlemez diye :)) cuk oturdu . "1 Liraya Dert Dinlenir Müdürü Olmuşsun Haberin Yok!"