Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Annem Beni Unutmak İstiyor...

Kırmızı Oda 55. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Annem Beni Unutmak İstiyor...

GNS
08.12.2021 - 17:50

Kırmızı Oda dizisi 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 55. bölüm fragmanında; Dara'nın eşi ile arasını düzeltmeye başladığı ve samimi oldukları görülür. Abisini kaybetmiş olan Dara'nın annesiyle arasındakiler ise psikolojik sorunlarını tetikler niteliktedir. Pembe'nin gençlik ve güncel hatıraları birbirine karışırken Keklik'in 'Kim bir üvey baba ister ki?' sorusu dikkat çekiyor. Fragmanın sonunda Dara'nın annesi hakkında söyledikleri ise Doktor Hanım'ın üzülmesine sebep oluyor. Peki Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde ne olacak? İşte Kırmızı Oda 55. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Binnur Kaya'ya yer veren Kırmızı Oda, yeni hikayelerle devam ediyor.

Yeni oyuncuları ve birbirinden farklı hikayeleri seyirciyle buluşturan Kırmızı Oda, Cuma günlerinin en fazla izlenen yapımları arasında yer alıyor.

Yayınlanan yeni fragmanda başlık ve motto olarak 'Annem Beni Unutmak İstiyor' denildiği görülüyor.

Kırmızı Oda Son Bölümde Ne Oldu?

Kırmızı Oda Son Bölümde Ne Oldu?

Kırmızı Oda 54. bölümde; Dara'nın yer aldığı sahnelerin dikkat çektiği ve ön plana çıktığı görüldü. Dara'nın hastalığı ve ağabeyine ne olduğu merak edilirken, Doktor Hanım bu konunun üstüne gitti. Dara'nın ağabeyinin tekerlekli sandalye ile götürüldüğü anlar ekrana gelirken, annesinin sakladığı sır ise merak konusu oldu. Ayrıca dizide bir çocuk gelin hikayesine daha yer verildi ve bu kanayan yaraya tekrar parmak basıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
d.topal

Admin fragman nerede acaba

Fatih Eren

recai bitti bende gittim bidahada izlemedim