Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda 38. Bölüm Fragmanı

Kırmızı Oda 38. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
21.05.2021 - 17:37

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Delikanlı Sadi çocukluğunu yaşayamadığı için oldukça üzgündür ve yaşayamadığı bir çok şeyin nedenini oldukça sorgular. Öte yandan Şehrazat doktor hanıma biriyle tanıştığını söylerken diğer tarafta Zafer Şehrazat'tan bahseder. Diğer tarafta Sadi sazını çalarken Miço Mehmet ziyarete gelmek ister. İşte Kırmızı Oda 38. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı Oda Son Bölüm Özeti

Kırmızı Oda Son Bölüm Özeti

Vahit (Uğur Yücel) yıllar sonra ilk kez içinde yeni duygular uyandıran, hayatını değiştiren kadını, Şehrazat'ı Doktor Hanım'a anlatır.

Yaşadığı dünyanın yalan bir dünya olduğunu fark eden Nihal (Esra Ronabar) Doktor Hanım'a son günlerini ve Zafer'le olan konuşmasını anlatır. Artık Nihal hayata yeniden başlamaya hazırdır.

Sadi (Erkan Petekkaya) en ağır ameliyatlarından birini, hapishane günlerini anlatarak Doktor Hanım'ı şaşırttı.

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandırıyor. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlattığı 'Kırmızı Oda'da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralıyor. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler buluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın