Polis Cehennem Meleklerine Gaz Bombası Attı: 3 Gözaltı
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Olay dün akşam saat 23.00 sıralarında Maslak Mahallesi Ahi Evran Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, devriye gezen polis ekipleri yol kenarında park halindeki 34 DCV 818 plakalı otomobilde oturanlara kimlik kontrolü yapmak istedi. Polis ekipleriyle, otomobildekiler arasında tartışma başladı.
Çevredeki bir kafe önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik motosikletli grubunda dahil olmasıyla tartışma büyüdü. Polis kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. Bu sırada 3 polis çıkan arbedede hafif şekilde yaralandı. Olay, T. K. , K. N. K., ve Z. K. K.'yı gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 3 kişi sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2016 yılında Erciyes Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldum. Kayseri'de gördüğüm eğitim sonrası Ankara'da bulunan Uğur Mumcu Vakfı'nda Uğur Mumcu Vakfı Araştırmacı Gazetecilik eğitimimi tamamladım. Aldığım eğitimlerin ardından Türkiye'nin en köklü gazetelerinden birinin İstihbarat Servisi'nde haber editörlüğü ve muhabirlik yaptım. Buradaki görevimin ardından çeşitli haber portallarında özel haber ve röportajlar ürettim. 2022’den bu yana Onedio bünyesinde çalışıyor ve deneyimlerimi okuyucularımızla paylaşarak, sizleri gündem ve ilginç içeriklerle buluşturuyorum.
Tüm içerikleri


Yorum Yazın